Bajba került egy kisfiú egy kaliforniai hajóúton, mentőhelikoptert riasztottak hozzá

Vágólapra másolva!
Az amerikai parti őrség kedden sikeresen elszállított egy hajóról egy 8 éves kisfiút, aki orvosi ellátásra szorult. Észak-Kalifornia partjainál a nyílt tengeren történt a mentőakció.
Vágólapra másolva!

Miután elvitték a fiút a Royal Princess nevű tengerjáró hajóról, a parti őrség legénysége egy kaliforniai kórházba szállította.
Az anya elmondta, hogy ő és két fia egy kéthetes - Vancouverből Hawaiira tartó - hajóúton voltak, amikor 

a 8 éves Daniel az út második napján rosszul lett.

A család megtudta, hogy Danielnek vakbélgyulladása van, és azonnal kórházba kellett szállítani - írja az ABC News.
„Az orvos a hajóúton azt mondta, hogy a helyzet nagyon [nagyon] sürgős ... Danielnek [nagyon] magas láza lett, és a helyzet [egyre] rosszabb és rosszabb lett” - mondta el az anya.

A People szerint Daniel elvitele a hajóról nehéz feladat volt az aznapi ködös idő miatt, ezért a parti őrséget hívták segítségül. A parti őrség közölte, hogy helyi idő szerint reggel 8 óra körül mentőhelikoptert küldött a hajóhoz. 
„Nem láttuk a köd miatt... [ez] egy hatalmas tengerjáró hajó volt, látnunk kellett volna” - mondta el a partiőrség alkalmazottja.

Végül sikerült bemérni a hajót, azután a mentőcsapat egy tagja leereszkedett a helikopterről, hogy elvigye a 8 éves Danielt, majd édesanyját és a testvérét. A kórházban Danielt azonnal megműtötték. A műtét sikeres volt, jelenleg még kórházban tartják a fiút - számolt be a Daily Mail.

Tegnap megírtuk, hogy egy Jászóújfalun áthaladó főúton haladt egy kocsi, amikor a községháza előtti kereszteződésnél, megállás nélkül elé hajtott egy bicikliző kisfiú. Az autót vezető már nem tudta elkerülni a balesetet, elütötte a fiút. Azonnal mentőt hívtak a gyerekhez, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Hosszan próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem lehetett megmenteni az életét. A nő nem ivott alkoholt, a rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit – írja a Ripost

Ahogy korábban megírtuk, egy nagykökényesi férfi azt akarta, hogy a 6 éves fia kaszkadőrködjön, ezért egy quaddal motorozni tanította. A ballagása alkalmából egy kaszkadőr előadást szervezett, amin a fiának át kellett volna ugratni felette a motorral. Ez azonban nem sikerült, a fiú pedig a közönségbe hajtott. Emiatt az egyik nézőnek eltört a lába, négyen pedig könnyebben megsérültek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!