1951-ben elrabolt kisfiút találtak meg a rokonai

Vágólapra másolva!
Luis Armando Albino 6 éves volt 1951-ben, amikor elrabolták, éppen egy parkban játszott a kaliforniai Oaklandben. Most, több mint hét évtizeddel később a férfit megtalálták egy DNS-teszt, régi fényképek és újságcikkek segítségével.
Vágólapra másolva!

Luis Armando Albino unokahúga Oaklandben – a rendőrség és az igazságügyi minisztérium segítségével – megtalálta a keleti parton élő nagybátyját. A 63 éves Alida Alequin elmondta, hogy azóta nyugdíjas nagypapa, de korábban tűzoltó volt és tengerészgyalogosként Vietnámban szolgált - írja a CBS News.

A rokon, miután megtalálta nagybátyját, összehozta őt az egész családdal.

1951. február 21-én egy nő vitte el a 6 éves kisfiút a West Oakland parkból, ahol az az idősebb testvérével játszott. Az illető spanyolul megígérte a Puerto Ricóban született fiúnak, hogy vesz neki édességet.

Ehelyett elrabolta a gyereket, és a keleti partra repítette, ahol egy házaspárnál kötött ki, akik úgy nevelték fel, mintha a saját fiuk lenne. Hetven él elteltével sem tudta a család elfelejteni a fiút, képe továbbra is ott lógott a rokonok falán. Luis Armando Albino édesanyja 2005-ben meghalt, de mindig azt remélte, hogy él a fia.

Az unokahúg egy interjúban elmondta, hogy az első találkozásnál a nagybátyja megölelte, megpuszilta, és azt mondta: „köszönöm, hogy rám találtál”. A férfi testvérét, Roger Albinót többször is kihallgatták a nyomozók korábban, ő kitartott amellett a történet mellett, hogy egy nő, akinek a fején kendő volt, elvitte a testvérét. 

Alequin végzett egy online DNS-tesztet végzett, ami 22%-os egyezést mutatott egy férfival, akiről végül kiderült, hogy a nagybátyja.

 „A szívem mélyén tudtam, hogy ő az, és amikor megkaptam a megerősítést, hangosan kiabáltam, hogy igen” – magyarázta a nő. "Csak a nyomozók távozása után kezdtünk el sírni. Megfogtam anyám kezét, és azt kiabáltam, megtaláltuk. 

A rendőrök is elismerték, hogy a rokon segítsége rengeteget segített nekik a nyomozásban. 

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, egy amerikai tinédzser lány, akit az apja elrabolt, a rendőrök parancsát követte, amikor meghalt. Úgy tűnt, Savannah Graziano megadja magát az apja és a zsaruk közötti lövöldözés során egy kaliforniai autópályán, amikor az egyik rendőr lelőtte. Ez 2022. szeptember 27-én történt, most egy újabb videó került elő az esetről.

Egy férfit két ismerőse brutálisan bántalmazott: megverték, elrabolták, majd kidobták őt egy csehországi erdőben. Az emberrablást jelenleg a chemnitzi bíróság tárgyalja. Sokkoló felvételek kerültek nyilvánosságra arról az esetről, amint két férfi elrabol egy ötéves kislányt az utcán. A két tettes ezután megerőszakolta, majd meggyilkolta a gyereket, testét pedig egy utazótáskába rejtették. Ami az egészben a legdurvább, hogy noha a kislány megpróbált ellenállni férfiaknak, senki sem értesítette a rendőröket a rúgkapáló, segítségért kiabáló gyerekről, annak ellenére, hogy az esetnek többen is szemtanúi voltak.

Arról is írtunk, hogy egy férfi egyik ismerősét, akivel korábban rossz viszonyban volt, becsalogatta magához, mondván, hogy békét kötnek, azonban a lakásba érve foglyul ejtette őt, és két társával együtt fenyegették és megalázták, amit aztán videóra is vettek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!