Holtan találtak egy ápolónőt néhány nappal az esküvője után

Vágólapra másolva!
Napokkal az esküvője után eltűntnek nyilvánították a 32 éves Melissa Jubane-t. A nő egy reggel nem ment be dolgozni, és nem adott életjelet magáról, ezért a kollégái aggódni kezdtek, ezért hívták a rendőröket. Néhány nap múlva holtan találtak rá. A feltételezések szerint 27 éves szomszédja ölhette meg.
Vágólapra másolva!

Szeptember 7-én, szombaton a beavertoni rendőrök a Facebook-oldalukon bejelentették hogy holtan találtak egy 32 éves ápolónőt, Melinda Jubane-t. A rendőrök feltételezése szerint 

a tragédia néhány nappal az augusztus 24-i esküvője után történt, ami Hawaiiban zajlott,

ahogyan azt a KHON 2 is megírta.

Fotó: forrás: Beaverton Police Department / facebook

Az esetre úgy derült fény, hogy szeptember 4-én délelőtt 10 óra 10 perc körül a rendőrök jóléti ellenőrzésre érkeztek Jubane-hez, ugyanis bejelentést kaptak a nő munkahelyéről, hogy Jubane 

nem ment be reggel dolgozni, és életjelet sem ad magáról. Ez korábban sosem volt rá jellemző, ezért munkatársai, barátai és családtagjai aggódni kezdtek miatta.

A rendőrök azonban a lakásán sem találták a nőt, és a banki- illetve hitelkártya-használati előzményei által sem sikerült nyomokra bukkanniuk Jubane hollétét illetően, így még aznap eltűntnek nyilvánították.

A nyomozás során szerzett bizonyítékok alapján 

a rendőrök azt feltételezték, hogy Jubane eltűnéséhez köze lehet 27 éves szomszédjának, Bryce Johnathan Schubertnek. Miután a nő holttestét szeptember 7-én megtalálták, Schubertet gyilkosság gyanújával tartóztatták le.

A KHON 2 szerint Melissa Jubane és férje, Bryan Llantero augusztus 24-én kötöttek házasságot, majd egy nappal később barátaival és családjával ünnepeltek. A rokonok elmondták, hogy a pár a hawaii Mokuleia tengerparton találkozott először, ahol azonnal egymásba szerettek. Ezután 10 éves kapcsolatuk során folyamatosan oda-vissza utazgattak Kalihiba, hogy láthassák egymást.

2023-ban eljegyezték egymást Oahun, és idén augusztusban volt az esküvőjük, melyet a Waimea Valley-ben ünnepeltek, ahogyan azt Llantero anyja, Imelda elmondta. A nő hozzátette, hogy a pár szeptember 1-jén tért vissza a Csendes-óceán északnyugati részére, és másnap együtt töltötték a munka ünnepét. Jubane ezután az oregoni lakásába ment, mivel az közel volt a munkahelyéhez, míg Bryan a családjával maradt a washingtoni Bremertonban. Azonban Jubane másnap már nem ment be dolgozni, férje is reggel 6-kor hallotta utoljára a hangját.

"Melissa nem volt otthon. A táskája, pénztárcája és kulcsai hiányoztak, az autója azonban még mindig ott állt a parkolóházban. Bryan teljesen összetört, apja és testvérei pedig Oregonba repültek, ahogyan hírt kaptak a nő eltűnéséről"

- idézte fel Imelda.

"Mindnyájunknak nagyon hiányzik. Annyira örültem, amikor Bryan találkozott vele. Már akkor látszott, hogy életük végéig szeretni fogják egymást. Boldogok voltak, nagyon boldogok"

- tette hozzá könnyek között.

Fotó: forrás: Beaverton Police Department / facebook

Jubane barátai, Samantha Oregon és Vianca Urias elmondták, Jubane barátnője a KVAL-nak elmondta, hogy Jubane nagyon jólelkű, kedves ember volt, aki ott segített, ahol csak tudott.

A GoFundMe alapítvány azóta több mint 56 000 dollárt gyűjtött össze szeptember 8-án, vasárnap az áldozat családja részére. A Washington megyei rendőrség honlapja szerint Schubert ellen vádat emeltek másodfokú gyilkosság miatt. 

Forrás: People
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!