Eltűnt macska került elő, több mint 1000 kilométert utazott haza

Vágólapra másolva!
Egy házaspár két hónapig aggódott szeretett macskájuk holléte miatt, miután elvesztették őt a Yellowstone Nemzeti Parkban. Mire a nyár véget ért, a macska is hazakerült.
Vágólapra másolva!

Benny és Susanne Anguiano egy, a kaliforniai Salinasban élő házaspár házaspár júniusban kempingezni ment a Yellowstone nemzeti parkba. A parkban a macskájukat valami megijesztette és az beszaladt a fák közé, és eltűnt. A kempingezés alatt minden nap keresték, jutalomfalatokat és játékokat tettek ki neki abban a reményben, hogy visszatér hozzájuk - írja az NBC. A Yellowstone egyik alkalmazottja figyelmeztette őket, hogy egy falka prérifarkas megtámadott egy kiskutyát a környéken és a pár szerencsés, ha a macskájuk túléli az éjszakát. Mire a kirándulás véget ért, a macska Rayne Beau még mindig nem került elő.

El kellett mennünk nélküle. Nehéz volt, mert úgy éreztem, hogy magára hagyom őt 

- mondta Susanne. Augusztus elején a házaspár üzenetet kapott a Pet Watch nevű, háziállatok nyomon követésére szolgáló szolgáltatástól, amely szerint macskájukat Roseville-ben találták meg. Egy nő az utcán találta meg Rayne Beau-t és bevitte egy menhelyre. Azonban Roseville, mintegy 1290 km-re van Yellowstone-tól. 

Susanne először a Facebookon osztotta meg a történetet, abban a reményben, hogy kiderül, Rayne Beau pontosan hogyan tette meg a Yellowstone-tól Roseville-ig tartó hosszú utat - írja a Guardian.

Néhány napja írtunk arról, hogy csodával határos módon három év után előkerült a család házőrzője, amit egy ház udvaráról loptak el ismeretlenek. A család lemondott róla, hogy valaha is újra látják házi kedvencüket.

Korábban megírtuk, hogyan került elő egy eltűnt kutya az Egyesült Államokban. Az állat kilenc hónap elteltével és 3200 kilométerre a kaliforniai otthonától lett meg épségben.

Nemrég cikket közöltük arról, hogy a kutyák agya szinkronizál a miénkkel, amikor a szemükbe nézünk. Aki valaha is belenézett már egy kutya nagy, csillogó szemébe, akkor biztosan érezte, hogy valahogy „összekapcsolódott” az állattal; ilyenkor az agyi szinkronizáció egy pillanatát éltük át.

Arról is beszámoltunk, hogy meghalt a világ legidősebb macskája, ami több, mint 3 évtizedet élt meg. A büszke tulajdonos, Lila végig kedvence mellett volt az utolsó órákban is. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!