Ürülék terítette be az embereket egy kínai autópályán - videó

Vágólapra másolva!
Egy szennyvízcsőrobbanás Kínában 10 méter magasra lövellte a levegőbe az emberi ürüléket, majd eláztatta az embereket. Gyomorforgató felvétel készült az esetről.
Vágólapra másolva!

A kínai Nanningban egy szennyvízcső gejzír módjára lövellte az emberi ürüléket a levegőbe, és az egész autópályán szétfröcskölte azt. A csőtörés az út egy munkálatok alatt álló szakaszán történt szeptember 24-én 11 óra körül. Egy műszerfali kamera felvételein látszik ahogy a semmiből megjelent egy barna felhő, majd 

a szennyvíz beterítette az autósok mellett a gyanútlan gyalogosokat, bicikliseket és motorosokat is.

Több autó is megsérült a balesetben, és egy sofőr a jelentések szerint panaszt tett a hatóságoknál. A hatóságok nyilatkozata szerint a robbanásban senki nem sérült meg, de a robbanás olyan erős volt, hogy egy kotrógép felborult miatta. Feltételezések szerint a robbanás akkor következett be, amikor a mérnökök nyomáspróbát végeztek a szennyvízcsövek fektetése során - írja a The Sun.

A helyi hatóságok vizsgálják a robbanás okait, hogy a jövőben megelőzzék a hasonló eseteket.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy bandaháborúk miatt több robbanás is volt Kölnben, legutóbb egy bárt robbantottak fel. Arról is írtunk a napokban, hogy súlyosan megégett két ember egy budapesti gyógyszergyárban, ugyanis a gyár egyik épületében robbanás történt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!