Megerőszakolt és meggyilkolt egy kétgyerekes anyát egy Uber sofőr

Vágólapra másolva!
Egy kétgyerekes anya egy szeptemberi reggelen éppen végzett a munkával és hívott egy Uber taxit, hogy kényelmesen hazamehessen, azonban ez nem történt meg. Az autó sofőrje a gyanú szerint megerőszakolta és megölte a nőt, majd a holttestet egy erdőben kitette.
Vágólapra másolva!

Szeptember 9-én, hétfőn találták meg a 30 éves Chanti Dixon holttestét az indianapolisi rendőrök egy elhagyatott erdős terülten. A vizsgálatok kiderítették, hogy a nőt szeptember 8-án kora reggel gyilkolták meg, miután elhagyta a munkahelyét. 

Dixon munka után hívott egy Uber-t, hogy azzal menjen haza, így a rendőrök azonnal a sofőrre kezdtek gyanakodni, akit rövid időn belül a szemtanúk segítségével azonosítottak is. 

A sofőr, Francisco Valadez, először azt vallotta a kihallgatásán, hogy a nő még épségben volt, amikor kitette, azonban ezután egy idegen megtámadta és megpróbálta kirabolni. Később azonban 

a férfi bevallotta, hogy halálosan megsebesítette a nőt, miután az autója hátsó ülésén megerőszakolta. 

A nőknek, lányoknak, anyáknak joguk van szabadon létezni a közösségünkben anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy valami szörnyűség történik velük

 - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a rendőrfőnök helyettese. 

Az anya után egy 10 és egy 13 éves gyerek maradt árván, akiknek a közösségi oldalakon már gyűjtés is indult.

Korábban megírtuk, hogy egy átmulatott éjszaka után egy férfi taxival ment haza, a bankkártyáját pedig az autóban felejtette. Mire ezt észrevette, már 200 ezer forint eltűnt a számlájáról. A történet érdekessége az, hogy a taxis nem egyedül vette el a férfi pénzét, mivel azt odaadta egy idegennek, aki levette a pénzt egy automatánál. 

Azt is megírtuk, hogy egy szegedi férfi saját taxijával két hét alatt összesen egy tucat migránst vitt a szerb-magyar határtól Budapestig. A harmadik fuvarnál bukott le, Lajosmizsénél. A férfira börtönbüntetés várhat.

Arról is beszámoltunk, hogy veréssel fenyegetve próbált elüldözni egy taxist Budapest belvárosában két kigyúrt verőember. A taxis, egy taxisoknak fenntartott, úgynevezett droszton várta az utasát. Ott, ahová bármelyik taxis állhat. Legalábbis elvileg. Az alvilági módszereket alkalmazó banda szerint azonban ez nem így van. Ott szerintük csak az várhat, illetve vehet fel utast, akiknek ők megengedik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!