Gázrobbanás történt egy nápolyi családi házban, két gyerek meghalt - fotó

Vágólapra másolva!
Egy kétszintes épület összeomlott Nápolyban, két fiatal gyerek meghalt és két nő a romok alatt rekedt, akiket a mentőszolgálat még mindig nem talál.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal testvérpár meghalt vasárnap, miután összeomlott egy kétszintes épület az olaszországi Nápolyban. Édesanyjukat és egy idősebb nőt még mindig keresnek a mentőcsapatok. A tragédia a nápolyi Savianóban történt és egy négy- és egy hatéves gyerek holttestét találták meg az épület romaji alatt. Édesapjukat és kétéves testvérüket életben találták, de az apa súlyos sérülésekkel került kórházban. 

Valószínűleg gázrobbanás okozta az tragédiát

 - közölte a helyi tűzoltóság a Telegramon közzétett bejegyzésében. Luca Cari, a tűzoltók szóvivője elmondta, hogy a mentőknek nagyon óvatosan és lassan kell haladniuk, hogy elkerüljenek egy esetleges újabb összeomlást, miközben a két nőt keresik. Vincenzo Simonelli polgármester a helyszínen volt, és újságíróknak elmondta, hogy az épület magába roskadt és hozzátette, hogy nagyon súlyos a helyzet - írja a Sky.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy összeomlott egy épület Mallorcán, többen meghaltak. Arról is írunk, hogy márciusban összeomlott egy ötemeletes ház Kalkuttában is, akkor négy ember halt meg. Nigériában is tragédia történt májusban, összeomlott egy épület, melynek következtében legalább tíz ember meghalt. Összeomlott egy épület Dél-Afrikában is a hónap elején, rengetegen rekedtek a romok alatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!