Megölte a saját fiát, egy hatéves kisgyereket egy nő

Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy kedves, okos kisfiút otthonában. A nyomok szerint a saját anyja ölte meg. A nő nem sokkal korábban a saját apját is megpróbálta megölni.
Vágólapra másolva!

Vádat emeltek a 41 éves Karolina Zurawska ellen miután holtan találták a rá a hatéves fiára, Alexander Zurawski-ra, egy swansea-i lakásban

 – közölték a dél-walesi rendőrök.  A gyereket a rendőrök szerint ő, a saját anyja ölte meg. Nem sokkal korábban pedig a saját apjára is rátámadt. 

"Az eset rendkívül tragikus és elszomorító, ami hatalmas sokkot okozott a helyiek számára. 

Szeretnénk megköszönni a támogatást és a türelmet, amivel az elmúlt napokban segítették a nyomozásunkat.  A következő napokban is mindent megteszünk azért, érzelmi támogatást nyújthassunk a családtagoknak és barátoknak.

 Őszinte részvétünket küldjük nekik ebben a nehéz időszakban"

- mondta az esettel kapcsolatban Chris Truscott rendőr.

image

A családtagokat is sokként érte Alexander elvesztése. Elmondásuk szerint a kisfiú nagyon okos és illemtudó volt, igazi mintagyerek.

Nagyon kedves fiú volt. Szeretett játszani a húgával és a kutyájával, Daisyvel. Mindig jól viselkedett, és soha nem volt szemtelen. Nagyon okos és nagyon érett volt a korához képest, mindent megértett. Mindig segítőkész, rendes gyerek volt, aki szívesen segített a főzésben és a takarításban. Tökéletesen beszélt angolul és lengyelül, néha még a szüleit is kijavította, ha valamit rosszul mondtak angolul"

- mondták a közeli családtagok.

alexander zurawski_Walesi Rendőrség alexanderzurawski
Fotó: Walesi Rendőrség / Walesi Rendőrség

Bethan Peterson, a Whitestone Általános Iskola igazgatója így nyilatkozott a történtekről:

Megdöbbenve értesültünk Alexander tragikus haláláról. Alexander elragadó, elszánt kisfiú volt, akinek kitartása és pozitív viselkedése sikeressé tette őt mindenben, amit vállalt. Rendkívül kedvelt és népszerű fiú volt osztálytársai, barátai és ismerősei körében, ezért mindenkinek nagyon hiányozni fog. Igyekszünk megfelelő támogatást biztosítani a gyerekeknek, a személyzetnek és mindazoknak, akik érintettek iskolai közösségünkben"

Ahogy az Origo is megírta, nemrég pisztollyal lőtte le 11 éves lányát egy georgiai nő, májusban pedig egy washingtoni férfi ellen indult büntetőeljárás, miután lelőtte kilenc hónapos kisfiát, miközben a baba aludt. Amikor a rendőrség megtalálta Montgomeryt három háztömbnyire a helyszíntől, állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy démonok késztették a fegyver elsütésére.

Korábban pedig arról írtunk, hogy szándékosan fejbe lőtte hat hónapos unokáját egy amerikai nő egy családi vitát követően.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!