Kizuhant egy nő az erkélyről Ibizán, gyilkosság miatt nyomoznak

Vágólapra másolva!
A brit rendőrség két éve nyomoz egy nő halálának ügyében, aki kizuhant egy ibizai szálloda erkélyéről. Két évvel a tragédia után gyilkosság gyanújával letartóztattak egy londoni férfit. Az áldozat (Robyn Eve Maines) családja szemtanúk jelentkezését várja két évvel azután, hogy lányukat 2022. szeptember 25-én reggel holtan találták.
Vágólapra másolva!

Az áldozat a spanyol sziget San Antonio negyedében található Hotel Rosamar egyik erkélyéről esett le. Magyarázatot mindeddig nem talált a Merseyside-i rendőrség sem, amely a spanyol rendőrség vizsgálatát követően folytatta a nyomozást. 

Két év elteltével azonban a rendőrség közölte, hogy egy 27 éves londoni férfit gyilkosság gyanújával letartóztattak és kihallgattak, de a tárgyalásáig óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Phil Ryan nyomozó felügyelő elmondta: 

A spanyolországi hatóságok mostanra befejezték a Robyn halálával kapcsolatos vizsgálatokat, a Merseyside-i rendőrség pedig folytatja a nyomozást. Kérem, ha ott volt 2022-ben, és látott vagy hallott valamit, vagy van bármilyen más információja, amely segíthetné a nyomozást, jelentkezzen.

Robyn családját érthető módon lesújtotta a halála, és még mindig válaszokat keresnek a történtekre - írja a Sky.

Tavaly is meghalt egy brit turista ugyanitt, miután lezuhant az erkélyről San Antonio városában a bulinegyedben. A férfi a második emeletről zuhant ki, miközben próbált átsétálni az erkély peremén. Mire a mentősök kiértek, már halott volt.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy brit turista meghalt, miután fejjel előre a földre zuhant, miközben megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről a görögországi Zante szigetén a hónap elején. Kizuhant egy szálloda ablakából és szörnyethalt egy egyéves kisfiú is. Az egész minnesotai közösség gyászolta a kisgyermeket.

A várakozók mentették meg egy férfi életét Indiában, aki majdnem lezuhant egy erkélyről. Többen várakoztak egy erkélyen, nekidőlve a korlátnak, amikor az egyik férfi váratlanul elájult, majd háttal átbukott a korláton. 

Játék közben kizuhant az erkélyről és szörnyethalt egy kislány Angliában is februárban. A kislány egy másik gyerekkel játszott a társasház erkélyén, amikor megtörtént a tragédia. A 8 éves kislány több emeletet zuhant.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!