Halálra kínozta a nevelt lányát, aztán azt hazudta, hogy a gyerek elesett a lépcsőn

Vágólapra másolva!
A hatéves Arianna Rose Battelle holttestét az otthonában találták meg. A nevelő szülei azt állították, hogy leesett a lépcsőn, azonban később kiderült, hogy halálra kínozták. A szülők a legapróbb dolgokért is brutálisan megverték a gyerekeket, még azért is, ha lassan ebédeltek.
Vágólapra másolva!

Jessica Bundren, a nevelőanya érzéketlenül azt hazudta a kiérkező rendőröknek, hogy a mostohalánya meghalt, miután leesett a lépcsőn. A nő állítása a baleset után, ő vitte az ágyába, és fektette le, ezután kért segítséget mert észrevette, hogy nem lélegzik. Mindeközben a rendőrség számos sérülést vett észre a kislányon, zúzódásokat és övnyomokat találtak a testén.

A kihallgatásakor a nő bevallotta, hogy hatszor megütötte az övvel a kislányt, mert az ágyba pisilt.

Ezt az övet később megtalálták a házban. Kiderült az is, hogy nem csupán a nő, hanem a férje is ezzel fegyelmezte a kislányt és ikertestvérét, akiket örökbe fogadtak. 

image

A később előkerült telefonos bizonyítékokból kiderült, hogy a szülők gyakran megverték a gyerekeket, például azért is, mert lassan ebédeltek.

Az apa eskü alatt bevallotta, hogy fotókat készítettek a bántalmazásokról.

Arianna-t halálra verték. Megkínozták. Halála lassú és fájdalmas volt”

 – mondta az orvosszakértő a tárgyaláson.

A férfit és a nőt is életfogytiglani börtönbüntetést ítélték.

Az áldozat nagynénje Courtney Onstott megkönnyebbülését fejezte ki a helyi televíziós csatornának az ítélettel kapcsoaltban:

Megkönnyebbültem. Pontosan azt kapták, amit érdemeltek. Elvették az unokahúgom életét, megérdemlik, hogy életük hátralevő részét börtönben töltsék. Úgy érzem ma igazságot szolgáltattak, ezért nagyon hálás vagyok”

Hozzátette, hogy örül, kislány életben maradt ikertestvérének már nem kell attól félnie, hogy ez a szörnyetegek szabadlábon vannnak - írja a Mirror

Arról is beszámoltunk, hogy egy férfi az újszegedi kiserdőben, az összetákolt otthonukban támadt rá két hajléktalan férfira. Mindkettejük fejét többször megütötte, majd elvágta a torkukat. A bíróság első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a férfit. 

A Szolnoki Törvényszék fenntartotta annak a 31 éves, hajléktalan, zagyvarékasi férfinak a letartóztatását, aki két évvel ezelőtt felkeresett a lakásán egy 83 éves asszonyt, és halálra szurkálta. Ezzel egyetértettek a szegedi ügyészek, kezdeményezték a másodfokú bíróságnál, hogy a férfi maradjon is a rács mögött.

Korábban arról is írtunk, hogy egy férfi kirabolt és meggyilkolt egy nőt Ózdon. A nő a piac közelében találkozott egy hajléktalan férfival, akit egyáltalán nem ismert, de egy rövid beszélgetés után megkérte, hogy tartson vele. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!