Julia Roberts elszólta magát: Joe Biden vezetése alatt rossz irányba haladt Amerika - videó

Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas színésznő egyike volt annak a sok hollywoodi hírességnek, akik bejelentkeztek virtuálisan Oprah Winfrey amerikai műsorvezető eseményére, amelyen Kamala Harris támogatását kívánták megnövelni. Azonban az 1990-es évek nagy filmsztárja olyan sztorizgatásokba kezdett, amelyből azt lehet kiolvasni, hogy nincsen megelégedve a demokrata kormányzatok teljesítményével.
Vágólapra másolva!

Julia Roberts, a Micsoda nő! című romantikus vígjáték főszereplője a műsorban elmesélte, hogy sokat utazgat külföldre, és előfordult már vele, hogy

olyan emberekkel találkozott, akik elpanaszolták neki azon aggodalmukat, hogy az Egyesült Államoknak nem megy túl jól. 

A Breitbart szerint ezzel a színésznő - nem szándékosan, de - mintha beismerte volna, hogy Amerikán túl az emberek úgy látják, hogy Joe Biden és Kamala Harris tönkretették az országot.

Roberts itt azonban nem állt meg, és elárulta, hogy amikor ő elutazik, ő azt szeretné, hogyha olyan emberekkel tudna kint találkozni, akik irigykedve fogadnák, hogy ő amerikai. 

Azt akarom, hogy az emberekkel találkozzak, akik azt mondják: »Ó, te amerikai vagy?«, nem pedig azt, hogy »Ó, hogy megy odaát?«

Úgy érzi, hogy ekkor az emberek sajnálkozva fordulnak hozzá és szólítják le.  

Mint ismert, az elmúlt hónapokban több nagynevű híresség is sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a 2020-as választásokon Joe Biden elnököt támogatta. A felszólaló hírességek kijelentették: idén nem támogatják az elnök újraválasztási kampányát. Dwayne Johnson áprilisban azt nyilatkozta:

Akkor azt gondoltam, hogy ez a legjobb döntés"

– utalt Joe Biden elnökre. Michael Rapaport márciusban közölte, hogy idén biztosan nem fog Bidenre szavazni.

„A politikai nézeteim hatalmasat változtak” – mondta a karakterszínész, aki nemrég a Fallout című sorozatban volt látható. Tavaly Oliver Stone szintén elismerte, hogy a demokrata jelöltre szavazott, melyet azóta megbánt. 

Én rá szavaztam – hibát követtem el!”

– mondta Joe Bidenre utalva. A színész hozzátette, hogy

aggódik amiatt, hogy az elnök belerángatja az országot egy esetleges harmadik világháborúba Oroszországgal szemben.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!