Halálra késeltek egy fiút Londonban

Vágólapra másolva!
Halálra késeltek egy tizenéves fiút London délkeleti részén.
Vágólapra másolva!

A rendőrséget vasárnap este fél hét körül hívták ki a woolwichi Eglinton Roadon történt incidenshez.

A fiút a helyszínen szúrt sérüléssel találták meg, és a rendőrök és a mentősök erőfeszítései ellenére nem sokkal később meghalt.

Nem történt letartóztatás, és a helyszínelés folyamatban van - közölte a londoni rendőrség.
Egyelőre többet nem tudni az incidensről - írja a Sky News.

A múlt héten is történt egy halálos késelés Londonban. Az áldozat egy harminckét éves nő volt. Azt követően pedig Rotterdamban történt tragikus kimenetelű késes támadás.

Arról is beszámoltunk, hogy hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek a németországi Solingenben is egy késes támadásban. A szemtanúk szerint arabnak kinéző késes támadó válogatás nélkül támadt az ünneplőkre, még szombaton őrizetbe is vették

Nem rég támadt rá három emberre egy férfi az egyik manchesteri kisvárosban is. Az áldozatok közül egy nő a helyszínen meghalt, míg két másik életéért a kórházban küzdenek, köztük egy gyerekéért. A támadás után egy fiatal férfit tartóztatott le a rendőrség. Késsel támadtak meg egy lelkészt Írországban is augusztusban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két helyszínen több embert is megkéseltek tegnap Mosonmagyaróváron. A helyszínre három mentőhelikoptert riasztottak: egyet a Bartok Béla útra, egyet a Fő utcába. A fő utcában egy dohánybolt tulajdonosa az áldozat. A 20 éves elkövető 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!