Kígyómarás vetett véget a családi szórakozásnak Ausztráliában

Vágólapra másolva!
Egy kisfiú is részt vett családjával az Ausztráliában évente megrendezésre kerülő Gold Coast Show-n, amikor azt érezte, hogy valami felmászik a lábára.
Vágólapra másolva!

A fiú elmondása alapján azt hitte, hogy a kígyó egy bot, és megpróbálta felemelni mikor érezte, hogy valami piszkálja a lábát, ekkor történt a marás – írja a Gold Coast Bulletin információ alapján a DailyMail.

A fiút kígyómarás gyanúja miatt az esemény orvosi sátrában kezelték, majd este 19:09-kor mentőautóval a Gold Coast Egyetemi Kórházba szállították, stabil állapotban.

Az továbbra sem világos, hogy milyen típusú kígyó harapta meg a fiút, így antianyagok kombinációját kapta.  A hétvégén több mint 120 000 ember vett részt a népszerű eseményen.

Tony Harrison, a Harrison's Gold Coast és Brisbane Snake Catcher munkatársa elmondta, hogy vállalkozása 10 hívást kapott pénteken kígyókkal kapcsolatban és ahogy az időjárás melegszik ez a szám várhatóan növekedni fog.

Őrült szezonként aposztrofálta az évnek ezen időszakát, mivel elkezdődött a párzási időszak. Eddig találtak kígyókat iskolákban, otthonokban, de volt olyan is, hogy egy üzlet kilincsére feltekeredve.

Most kezdődik és októberben ér véget. Ez igazán őrült szezon

– mondta.

Idén júniusban egy ausztrál család mérges kígyót talált a gyerek ágyában, ami a plüssállatok alatt bújt el. Kígyóbefogót hívtak a veszélyes állathoz. Augusztusban pedig rémálomba illő jelenetek zajlottak le egy thai férfi fürdőszobájában. Miközben a férfi gondtalanul vécézett, egy óriáskígyó feljött a vécén, és belemart a heréibe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!