Rejtett víznyelőbe hajtott egy férfi barátnője autójával - fotó

Vágólapra másolva!
Csőtörés miatt víz árasztott el egy brooklyni utcát. Egy férfi át akart parkolni barátnője autójával, de egyenesen egy víznyelőbe hajtott az autóval. A mentéshez vontatót kellett hívni.
Vágólapra másolva!

Három tömbházat és hét magánlakást érintett egy csőtörés Brooklynban és egy utcát teljesen elöntött a víz. Egy férfi, aki barátnője autójával akart átparkolni a vízvezeték-törés miatt, egy - a csőtörés miatt kialakult ki - rejtett víznyelőben kötött ki.

Amikor kijöttünk a házból, hogy átálljunk az autómmal, a barátom egyenesen a lyukba hajtott

 - mondta a férfi barátnője, akié az autó.

Az ABC 7 szerint a rendőrség egy vontatót kért a helyszínre, hogy kihúzzák az autót a gödörből és a jelentések szerint senki sem sérült meg.- írja a NY Post.

Júniusban arról is írtunk, hogy csőtörés miatt indult útnak egy vízvezetékszerelő egy északkelet-ohiói városban, amikor a hirtelen kialakult víznyelőbe zuhant a teherautójával.

Korábban hasonló esetről számoltunk be Debrecenből is: egy utcában vízlefolyást és útrepedést észleltek - majd beszakadt az úttest egy autó alatt.

Nápoly egyik legforgalmasabb bevárosi utcájában két autót nyelt el egy gödör. Az útomlást egy átszakadt csatorna okozta. A kiáradó víztömeg több környékbéli lakást is elárasztott és 20 családot kellett evakuálni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!