Rendőrségi üldözés volt New Yorkban, hét rendőr került kórházba

Vágólapra másolva!
Rendőrségi üldözés volt New Yorkban és Long Islanden, ami a sofőr halálával végződött. 7 rendőr és egy civil pedig kórházba került az eset miatt.
Vágólapra másolva!

Egy New Yorkban kezdődött rendőrségi üldözés Long Islanden végződött - közölte a rendőrség szóvivője. Patrick Ryder, a Nassau megyei rendőrség megbízottja szombaton újságíróknak elmondta, hogy az üldözés azután kezdődött, hogy a New York-i rendőrök pénteken helyi idő szerint este 11 óra körül megpróbáltak megállítani egy sofőrt Queensben - írja az ABC News.

A sofőr ekkor nekiment több rendőrautónak, elütött két rendőrt és elmenekült 

- mondta Ryder. Az autós ezt követően nekiment egy másik rendőrautónak is, majd megfordult, mert rossz irányba ment, ezután ismét megfordult és nekiment egy civil autónak. Az autó ekkor fennakadt egy bukkanón. A rendőrök megpróbálták rávenni a sofőrt, hogy szálljon ki az autóból, de ő nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért rálőttek és a férfi meghalt

Öt Nassau megyei és két New York-i rendőrt kórházba szállítottak, egy civilel együtt.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy élő adásban rázta le a rendőröket a streamer. Meg akarták állítani közúti ellenőrzésre, a Kicket nem zavarja az ügy. 

Júliusban leszámolás történt a német autópályán egy autós üldözést késelés követte. Az elkövetők elmenekültek a helyszínről, nagy erőkkel keresi őket a rendőrség.

Letartóztatta a bíróság azt a jászsági férfit, aki autójával nem állt meg a rendőrök jelzéseire, menekülni kezdett, majd az autóból kiszállva rájuk támadt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!