Soros fia ismét megmutatta, hogy ki irányít

sorosalex
Soros Alex, Soros György fia.
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Soros Alex, Soros György fia olyan személyekkel találkozott Prágában, mint Petr Pavel, a Cseh Köztársaság elnöke; Mette Frederiksen, Dánia miniszterelnöke, valamint Ursula von der Leyen. Soros Alex - akinek semmilyen politikai pozíciója nincs a világ egyetlen pontján sem – azt is megemlítette, hogy a rendezvényen jelentős megbeszélések zajlottak az Európa előtt álló kihívásokról és lehetőségekről, valamint a transzatlanti kapcsolatok jövőjéről.
Vágólapra másolva!

Soros Alex megint megmutatta, ki a főnök.

Jó volt részt venni a Globsecen, amelynek első alkalommal adott otthont a gyönyörű Prága

– írta Soros György amerikai baloldali oligarcha fia, Alex az Instagram-oldalán.

Azt is elmondta, hogy olyan személyekkel találkozott, mint Petr Pavel, a Cseh Köztársaság elnöke; Mette Frederiksen, Dánia miniszterelnöke, valamint Ursula von der Leyen, akit a brüsszeli birodalom helytartójaként emlegetett. 

Emlékeztetőül, a cseh elnök nemrégiben kijelentette, hogy Ukrajnának minden joga megvolt felrobbantani az Északi Áramlatot - számolt be róla a Magyar Nemzet.

Soros Alex - akinek semmilyen politikai pozíciója nincs a világ egyetlen pontján sem – azt is megemlítette, hogy a rendezvényen jelentős megbeszélések zajlottak az Európa előtt álló kihívásokról és lehetőségekről, valamint a transzatlanti kapcsolatok jövőjéről.

Ahogy korábban az Origo megírta, a Wall Street Journal nyilvánosságra hozott egy jelentést, amely szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök eredetileg jóváhagyta az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantásának tervét, de később leállította azt, miután a CIA figyelmeztette az akció kockázataira. A Tűzfalcsoport megírta, hogy a terv májusban született meg, és nagyjából 300 000 dollárba került. Egy kis charterjachtot béreltek Rostockban, Németországban, hatfős ukrán legénységgel, akik az akciót végrehajtották. Az akcióban tapasztalt különleges műveleti tisztek és egy volt hírszerző, Roman Cservinszkij is részt vett​.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!