Összevertek az utcán Detroitban egy nőt, súlyosan megsérült

Vágólapra másolva!
Egy michigani nő súlyos sérülésekkel kórházba került, miután egy biciklis férfi megtámadta egy járdán Detroitban.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Morgan Catton Detroit belvárosából indult el, hogy egy barátjával találkozzon”. Szeptember 13-án, pénteken este 10 óra körül a nő egy személyszállító szolgáltatást az Ubert vette igénybe az utazáshoz. Miután kiszállt a kocsiból, a járdán sétálva vette észre, hogy arra halad egy biciklis férfi.

Mielőtt elhaladt volna mellettem, leszállt a kerékpárjáról, megragadott a nyakamnál fogva, és a földre dobott, majd arcon ütött

- mondta Catton.

A támadás után Catton értesítette a hatóságokat. 

Egy éjszakára kórházba kerültem, ahol összevarrták a bal szememet, és az ajkaimat. A sérüléseim miatt CT-vizsgálatokat és sok más vizsgálatot végeztek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nincs-e csonttörésem. Nagyon hálás vagyok, hogy törés nélkül megúsztam

- idézte Cattont a Daily Mail.

A Fox 19 Now szerint a detroiti rendőrség megerősítette, hogy Cattont „egy ismeretlen gyanúsított bántalmazta, amikor a barátja házához sétált, miután egy fuvarmegosztó cég kocsija kirakta”.

A rendőrség szerint a támadó 40 és 50 év körüli, és a támadást követően egy kerékpárral menekült el a helyszínről. A hatóságok most keresik a férfit, és felszólítottak, hogy aki információval rendelkezik a támadással kapcsolatban, jelentkezzen - írja a Fox News.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!