Egy anyát és a kisbabáját lökte a mélybe egy idős férfi

Vágólapra másolva!
Elképesztő dolog történt Romániában szerdán, ugyanis egy idős férfi egy tömbház lépcsőjéről lelökött egy anyát és annak a nyolchónapos kisbabáját. Az anya a babakocsival együtt zuhant a mélybe.
Vágólapra másolva!

Egy 81 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség a romániai Galac belvárosában, miután a tömbházban, ahol lakott, lelökött egy fiatal anyát a lépcsőn, a kisbabájával együtt - írja a Metropol. 

A nyugdíjas férfi a lakóközösség elnöke volt és összeveszett a 27 éves szomszédjával, aki éppen a nyolchónapos kisbabáját próbálta meg felvinni a lépcsőn a babakocsijában. A vita odáig fajult, hogy a férfi meglökte a nőt, aki a babakocsival együtt leesett a lépcsőn. Az esés következtében a csecsemő megsérült, úgy tudni, hogy fejsérülést szenvedett és kórházi ápolásra volt szüksége. A rendőrök másnap őrizetbe vették az idős férfit, de pénteken a korára való tekintettel hatósági felügyelet mellett szabadon engedték. Az eset után kiderült, hogy a férfi a lökése után meg sem kérdezte az anyát, hogy ő és a baba jól vannak-e - derült ki a Maszol cikkéből. 

Én megcsúsztam, így történt. Ő meglepetten látta és bement a lakásba. Semmit sem kérdezett a gyermekről, hogy jól van-e, hogy szükségem van-e segítségre. Abszolút semmit 

- mondta az anya. 

Korábban megírtuk, hogy több embert is megtámadott, a park berendezési tárgyait, kukákat borogatott egy ámokfutó nő vasárnap a New York-i Tompkins Square Parkban. Az áldozatai között volt egy nő a kisbabájával, egy másik nőt pedig a hajánál fogva rángatott. A parkban több tucatnyi ember nézte döbbenten a tombolást, ami csaknem fél órán keresztül tartott, míg a rendőrség kiérkezett és elfogta. Úgy tudni a nőt kórházba vitték.

Arról is beszámoltunk, hogy sokkoló pillanatok játszódtak le a Banbury vasútállomáson június 8-án, szombaton, amikor egy babakocsiban pihenő három hónapos kisbaba egy hatalmas sebességgel érkező vonat oldalának csapódott. Az édesanyjának a drámai pillanatban minden bizonnyal több ütemet is kihagyott a szívverése. A hátborzongató felvételek azóta napvilágra is kerültek.

Azt is megírtuk, hogy egy négy hónapos csecsemő került kórházba egy részeg sofőr miatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!