Egy férfi betört egy múzeumba, de ki már nem jutott

Vágólapra másolva!
Pénteken hajnalban betörtek a North Lincolnshire Múzeumba Angliában. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, ahol meg is találták a bujkáló betörőt.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrséget pénteken, hajnali 4 óra körül értesítették arról, hogy valaki betört a múzeumba. Gyorsan a helyszínre értek és átvizsgálták a múzeumot. 

Az egyik vitrin alatt elbújva meg is találták a 29 éves férfit, akit elfogtak. 

A jelentés szerint a kiállításban nem okozott kárt, és a letartóztatása után segített a nyomozásban a rendőröknek.

A múzeum a történtek után a szokásos módon fogadja az odalátogatókat – írja a Mirror.

Ahogy azt korábban megírtuk, két nő már hosszú ideje bűnözésből tartotta fenn magát, egyikük nemrég szabadult fegyházbüntetéséből, amikor elmentek egy férfi ismerősük házához, és pénzt követeltek tőle. Mivel az nem akart adni nekik, bemásztak a kerítésen, késsel fenyegették meg, és erőszakkal elvettek tőle 12 ezer forintot és egy szatyornyi élelmiszert, illetve használati tárgyakat. Azonban nem élvezhették sokáig a zsákmányt: a rendőrök pillanatokon belül lecsaptak rájuk. Az ügyészség a két nő ellen fegyveres rablás, a fiatalabb nő és férfi bűntársa ellen lopás miatt is vádat emelt. 

Egy betörő felgyújtotta saját magát, amikor megpróbált felgyújtani egy fodrászüzletet, és az esetet videóra vette az üzlet biztonsági kamerája. A felvételeken két fekete ruhás alak látható, amint július 6-án 23:40 körül a Gold Blade Barbers előtt ólálkodik az ausztrál Canberrában. Egyikük lyukat ütött az üvegajtón, hogy át tudjanak mászni rajta. Miután bejutottak, egy kannából folyadékot locsoltak szét az üzletben. Egyikük ezután meggyújtott egy öngyújtót, de saját magát is felgyújtotta. A bűnöző őrjöngve a betört ablakhoz rohant, kétségbeesetten kezdett a földön hemperegni, hogy eloltsa a lángoló ruháit, majd elbicikliztek a helyszínről. 

Néhány évvel ezelőtt késsel rabolta ki osztálytársát egy 15 éves kamaszlány Budaörsön, miután életveszélyesen megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, leszúrja. Szintén késsel támadtak egy fiatal lányra és barátjára egy budapesti villamosmegállóban, egy zuglói férfi pedig terhes szomszédját rabolta ki úgy, hogy kést szegezett az asszony hasához olyan erővel, hogy még a ruhája is elszakadt.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!