Egy csecsemőt forrázott le egy kegyetlen férfi, a gyereket többször meg kellett műteni

Vágólapra másolva!
A kilenc hónapos kisfiú édesanyjával piknikezett az ausztráliai Hanlon Parkban, a Brisbane-i Stones Cornerben, amikor egy ismeretlen férfi odalépett hozzájuk, és leöntötte a csecsemőt forró kávéval. A baba súlyos égési sérüléseket szenvedett a mellkasán és a fején is.
Vágólapra másolva!

Nemzetközi hajtóvadászat folyik a férfi ellen, aki a vétlen csecsemőre támadt. A férfi augusztus 27-én ugyanis elmenekült a helyszínről, és a rendőrség azóta kiterjesztette a keresést a tengerentúlra. Egy kínai férfit gyanúsítanak, akinek a fényképét a rendőrség nyilvánosságra hozta, a nevét pedig még a kínai médiában is közzétették - számolt be a Mirror.

Andrew Massingham, a queeslandi rendőrség megbízott asszisztense azt mondta, hogy ez a bűncselekmény az egyik „legborzasztóbb” és „leggyávább” támadás, amelyet pályafutása során látott.

image

Ez az ember hátulról közelítette meg az anyát és a gyermeket, súlyos sérüléseket okozva ezzel a kicsinek. A csecsemő egy életen át hordozni fogja ezeket a sérüléseket, de minden bizonnyal ez az egyik legborzalmasabb, de egyben az egyik leggyávább tett is amivel valaha találkoztam

– mondta.

A kilenc hónapos csecsemő a támadást követően négy műtéten esett át arcán, a karján és lábán is az égési sérülések miatt.

Az ausztrál rendőrség közzétette a biztonsági kamera felvételeket a keresett férfiról, valamint azt, hogy a támadás után merre haladt. A férfi a személy leírás szerint a 30-as vagy 40-es éveiben jár, arányos testalkatú, világos bőrű. Az esetkor pedig fekete kalapot, szemüveget, inget és rövidnadrágot viselt.

A Hanlon Park, amely közel van Brisbane városközpontjához, egy nagy, nyitott zöldterület, igazi kedvelt kikapcsolódási helyszín a családok számára. Természeti témájú kalandjátszótér is várja a gyerekeket, a Norman Creek, a Brisbane folyó mellékfolyója pedig a parkon halad át.

Néhány héttel ezelőtt egy négy hónapos csecsemő került kórházba egy részeg sofőr miatt, miután egy 29 éves köröskisjenői férfi Köröskisújfalunál egy kanyarban egyelőre tisztázatlan okokból áthajtott a szemközti sávba és ott összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A vétlen, 21 éves sofőr alkoholtesztje negatív volt, de a köröskisjenői pozitív - írja a maszol.ro.

Eljárás indult ellene, mert a balesetben megsérült a szabályosan közlekedő autó utasa, egy négy hónapos csecsemő.

 A férfi a hatóságok engedélye nélkül elhajtott a baleset helyszínéről, körülbelül egy órával később ment vissza. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!