Egy férfi szétverte a benzinkutat, miután nem engedték be a mosdóba

Vágólapra másolva!
Egy memphisi férfi szétvert egy benzinkutat, miután a személyzet nem engedte, hogy használhassa a mosdót - derül ki egy most közzétett videófelvételből.
Vágólapra másolva!

A videón látszik, hogy egy fehér Chevy Impala vezetője sietve érkezik a benzinkútra. Dühösen kiszáll, és dühét az egyik kúton tölti ki - a földhöz csapkodja a kart, vadul lóbálja a földön, amíg a fúvóka le nem pattan, és a benzin el nem kezd kifolyni.

Amikor először nem engedték be a mosdóba, nagyon dühösen távozott, és a benzinkút alkalmazottai szerint, akik szeptember 16-án végignézték az egészet, egy követ dobott az üzlet ablakához.

A férfi ismeretlen helyre menekült, jelenleg a memphisi rendőrség keresi. Vandalizmus miatt körözik - számolt be róla a NYPost.

Korábban arról is írtunk, hogy ütötte-verte saját unokatestvérét egy férfi és fivére egy nagykállói benzinkúton, akivel egy korábbi konfliktus miatt már régóta haragban voltak. Kevésen múlt, hogy nem történt tragédia.

Óriási kárt okozott egy benzinkúton és majdnem tömegkarambolt okozott egy 84 éves sofőr a németországi Böblingenben. A férfi fékezés nélkül letarolt több kútoszlopot, aztán az épület belsejébe csapódva sikerült megállnia. 

Kaliforniában történt hasonló eset, amiről beszámoltunk: egy autó belegázolt egy benzinkútba. Az autó és a töltőállomás is kigyulladt. Hihetetlen, de annak a balesetnek a során sem sérült meg senki. 

Arról is írtunk nemrég, hogy letartóztattak egy floridai nőt, miután meztelenül rontott be egy benzinkútra, majd egy késsel fenyegette a személyzetet. Egy másik esetben egy 24 éves férfi hajnali 2 óra körül erőszakkal szétnyitotta egy poprádi benzinkút tolóajtóját, és késsel fenyegette meg az ott dolgozó nőt.

Szitává lőtték egy család autóját egy benzinkúton Amerikában. Június közepén hasonló estről számoltunk be olvasóiknak: egy fegyveres kilenc embert sebesített meg az Egyesült Államokban és fejbe lőtt egy nyolcéves gyereket. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!