Késsel a kezében erőszakolt meg egy kislányt, majd meztelen képeket készített róla

kés, léses tánadás, erőszak
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Megerőszakolt és késsel fenyegetett meg egy nála alig idősebb lányt egy 15 éves skót fiú, majd azt állította, hogy semmire nem emlékszik az egészből, mert előtte alkoholt ivott és kannabiszt szívott. A kiskorú támadó ezután meztelen fotókat is készített áldozatáról.
Vágólapra másolva!

2023 december 23-án egy 15 éves fiú 

kést szegezett egy 16 éves lány nyakához a skóciai Prestwickben, majd megerőszakolta. Ezután meztelen képeket készített a lányról. 

A lány a támadás előtt épp a közeli szupermarketbe vásárolt. Miután a fiú megerőszakolta, csak annyi ereje maradt, hogy visszamenjen a boltba, és segítséget kérjen. 

A fiú az edinbourgh-i bíróságon azt állította, hogy semmire nem emlékszik az egészből, ugyanis részeg volt és drogozott is a támadás előtt.

A bíró a tárgyaláson elmondta, hogy 

az áldozat súlyos lelki és fizikai sérüléseket szenvedett, és mai napig fél a férfiaktól. Mindez indokolja, hogy a támadója börtönbe kerüljön.

Az ügyvéd elmondta, hogy a fiúnak nehéz és kaotikus gyerekkora volt, ezért nagyon fiatalon kezdett el inni. A támadás idején is részeg volt, és kannabisz hatása alatt állt, ezért nem emlékszik a történtekre, azonban felelősséget vállalt a bűncselekmény elkövetéséért, nagyon szégyelli magát és megbánta, amit tett. Azonban egyetértett a bíróval abban, hogy ez nem mentség a bűncselekményére.

A kamaszt végül öt év három hónapnyi börtönbüntetésre ítélték, a bíró emellett további három évre próbára bocsátotta.

image

Néhány hónappal ezelőtt két migráns kamasz erőszakolt meg egy egyetemista fiút Franciaországban. Az eredeti tervük az volt, hogy kirabolják, el akarták venni a mobiltelefonját. A fiú azonban nem hagyta, egy bokorba dobta inkább, minthogy a két bűnözőé legyen. Ezért bosszúból összeverték, és egy bottal szexuűlisan zaklatták. 

Egy 16 éves fiú pedig a nyílt utcán erőszakolt meg egy nőt Cardiffban, miközben az hazafelé tartott egy szórakozóhelyről.

2022 tavaszán szintén két fiatal akart megerőszakolni egy korabeli lányt Miskolcon, majd arra akarták rávenni, hogy prostituáltként dolgozzon nekik, a lány azonban eredményesen védekezett, így végül sikerült megszabadulnia támadóitól. 

Néhány hónappal ezelőtt a március 15-ei ünnepség alatt erőszakolta meg iskolatársát egy encsi fiú úgy, hogy bezárta az osztályterembe, megszorította a nyakát, kezeit lefogta, majd lehúzta a nadrágját. Egy borsodi buszmegállóban egy 11 éves fiút akartak megerőszakolni iskolatársai. Tiszakarádon egy 17 éves kamasz akart megerőszakolni egy nyugdíjas asszonyt miután betört hozzá a szilveszteri buliból hazfelé menet. 

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!