Brutálisan meggyilkoltak egy kempingező férfit Amerikában

Vágólapra másolva!
A montanai Big Sky település közelében sátrazott egy férfi, akinek a holttestét a múlt hétvégén találták meg. A sérülései alapján először azt gondolták, hogy egy medve támadta meg, azonban a boncolásnál kiderült, hogy meggyilkolták.
Vágólapra másolva!

A múlt héten, szombaton tett egy ember bejelentést a hatóságoknál, hogy egy férfi holttestét találták meg egy sátorban a településtől nem messze. 

A bejelentő azt mondta a telefonba, hogy a sérülései alapján egy medve támadhatta meg. 

Több hatóság is a helyszínre ment, ahol a medvetámadásban jártas szakemberek nem találtak arra utaló nyomot, hogy a 35 éves férfit egy medve ölte volna meg. Ezek után a nyomozók gyilkosságként kezdték kezelni az ügyet. 

Később a boncolás is megerősítette, hogy nem egy állat végzett a túrázóval, hanem meggyilkolták. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, gyanúsítottat még nem tartóztattak le. Arra kérik a helyieket, hogy aki a környéken valami furcsát érzékelt, vagy van vadkamerája a a közelben, az lépjen kapcsolatba a hatóságokkal – írja a Fox News

Ahogy azt korábban megírtuk, októberben az Egyesült Államokban, az indianai hatóságok letartóztattak egy párt, miután egy ismerősük azt állította, hogy a férfi bevallotta, hogy megölte, majd elégette a gyerekeit. A ház udvarában csontokat is találtak, jelenleg is vizsgálják, hogy azok emberi vagy állati maradványok. Előbbire sokkal nagyobb az esély.

Bérgyilkosokkal mészároltatta le a családját egy nő, csak azért, hogy a teljes örökséget megszerezze, vagyis minden vagyon hozzá kerüljön. Arra kérte a bérgyilkosokat, hogy öljék meg a húgát, sógorát és unokahúgát. Mindezt azért, hogy senkivel ne kelljen osztoznia a több száz milliós örökségen. A bíróság a 54 év börtönbüntetésre ítélte. 

Egy férfi, aki nem tudta feldolgozni, hogy a felesége már nem szereti, kivégezte a családját, majd öngyilkos lett, miután a felesége beadta a válókeresetet. A 42 éves férfi megölte a feleségét és öt gyerekét. Kezdetben arra gondoltak, hogy a férfi hirtelen felindulásból döntött így, de kiderült, hogy korábban rákeresett arra, hogy melyik fegyvernek milyen erős hangja van. A férfi korábban többször bántalmazta a gyerekeit.

Két embert letartóztattak gyilkosság miatt, miután egy kislány bebetonozott holttestét egy fémtartályban, egy bőröndben pedig egy kisfiú maradványait találták meg Coloradóban.



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!