Szülei segítettek a férje meggyilkolásában egy nőt

Vágólapra másolva!
Az amerikai Jennifer Gledhill bejelentést tett a rendőrségen, hogy a férje egy vita után eltűnt. Később azonban kiderült, hogy a nő a hálószobájukban meggyilkolta a férfit. Ezek után a szülei segítettek neki a nyomok eltüntetésében, kitakarították a szobát.
Vágólapra másolva!

A Utah-ban élő Matthew Johnson eltűnését a felesége jelentette be a rendőrségen. Elmondása szerint vitatkoztak egymással, azóta nem látta a férfit. Mint kiderült, Jennifer Gledhill már júliusban beadta a válókeresetet, majd a férfi távoltartását is kérte a bíróságtól, mivel a férfi agresszív volt vele. Ahhoz, hogy ezt bizonyítsa, videófelvételeket is küldött a bíróságnak, valamint az üzenetváltásaikat is megmutatta. 

A bíróság azonban nem rendelte el a távoltartást, mivel a bíró szerint a videókon az látszik, hogy a nő nem fél a férfitól, az üzenetekből pedig az derült ki, hogy a nő mintha próbálná provokálni a férjét, hogy agresszív legyen.

A nyomozás közben egy férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy ő Jennifer Gledhill szeretője volt. A férfi azt is elmondta, hogy a nő bevallotta neki, hogy szeptember 21-én lelőtte a férjét, miközben az ágyukban feküdt. 

A holttestet egy táskába tette a ház tetőterében, majd lecsúsztatta a lépcsőkön, berakta egy kisbuszba, északra vitte és eltemette.

Ezek után a nő szülei segítettek neki kitakarítani a szobát, eltüntették a matracot és félrevezették a hatóságokat. A szülők tagadták, hogy kitakarították volna a szobát, de a szomszédok vallomása szerint órákon keresztül látták őket takarítani, valamint egy új matracot is vettek.

A rendőrök vérnyomokat találtak az ágy alatt. Egyelőre annyi biztos, hogy egy férfi vére, azonban azt még nem sikerült bizonyítani, hogy Matthew Johnsoné.

A nő és a szülei ellen is vádat emeltek az ügyészek. A nőnek egy bírósági végzés azt is megtiltotta, hogy láthassa három gyerekét – írja a Huffpost.

Korábban arról is írtunk, hogy agyonlőtte a terhes feleségét, majd egy lopott autóval menekült el a tetthelyről egy férfi Minnesotában, ezután betelefonált a rendőrségre, hogy elmondja, mit tett.

Amint arról korábban írtunk, egy 15 éves fiút gyilkossággal vádoltak meg csütörtökön. A fiú szüleit és három testvérét lőtte le otthonukban - derül ki a bírósági dokumentumokból. Floridában egy 17 éves fiú pedig halálra késelte édesanyját, majd tettét megpróbálta balesetnek beállítani. Egy évvel korábban a kamasz a saját apját lőtte le. A helyi seriff egyenesen "pszichopatának" nevezte a fiút, aki sem könyörületet, sem megbánást nem mutat, és aki valószínűsíthetően egy 20 cm pengehosszúságú késsel kétszer nyakon szúrta a nőt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!