Agyonlőtte terhes feleségét, majd lopott autóval menekült el a tetthelyről egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi jelenleg is szökésben van Minnesotában, aki agyonlőtte terhes feleségét, majd menekülés közben egy férfit is meglőtt és annak autójával hajtott el a helyszínről. Ezután betelefonált a rendőrségre, hogy elmondja, mit tett.
Vágólapra másolva!

Egy minnesotai férfit keresnek a hatóságok, akit nemrég feltételesen szabadlábra helyeztek. A 36 éves Mychel Stowerst gyilkossággal vádolták meg egy október 19-i lövöldözés miatt, ahol 

meghalt a 35 éves Damara Alexis Kirkland, aki körülbelül két hónapos terhes volt. 

A rendőrségre lövésekről érkezett bejelentés, a helyszínre érve a rendőrök Kirklandet a földön fekve találták meg. A lakásban ultrahangfelvételek voltak, a postaládában pedig egy Stowersnek címzett levél is volt. Stowers márciusban szabadult feltételesen egy 2008-as gyilkosság után. A férfi egy rehabilitációs házban élt, de a lövöldözés napján engedélyt kapott, hogy meglátogasson egy nőt, aki a dokumentumok szerint a volt felesége volt. Stowers júniusban adta be a válókeresetet. 

Percekkel azután, hogy a lövöldözésről bejelentés érkezett, a rendőrök egy közeli autólopáshoz is kivonultak, és egy 36 éves férfit találtak a földön, lőtt sebekkel. A férfi azt mondta, hogy egy férfi, akire illik Stowers személyleírása, odalépett hozzá, lelőtte és elhajtott az autójával. 

Az elemzés szerint az autórablásnál használt fegyver ugyanaz volt, mint amivel a terhes nőt is lelőtték. 

Aznap a helyi seriffhivatal kapott egy hívást Stowerstől, aki bevallotta, hogy épp most lőtt le valakit és fel akarja adni magát. Ezt azonban nem tette meg, és a lopott autót csak csütörtökön találták meg egy parkolóban - írja az ABC News.

Korábban arról is írtunk, hogy halottnak tettette magát egy 11 éves lány, hogy túléljen egy lövöldözést. A tinédzser bátyját ötrendbeli gyilkossággal vádolják a hatóságok. 

Nemrég arról számoltunk be, hogy lövöldözés tört ki rivális kartellek tagjai között Mexikóban, az összecsapás 16 halálos áldozatot követelt. A helyi rendőrség is érintett a támadásban, két rendőr meghalt, négy pedig megsebesült. A kartellek Guerrero állam egyik hegyvidéki régiójában kerültek szembe egymással, amely az utóbbi években csatatérré vált, mivel a csoportok igyekeznek kiterjeszteni területüket. 

Nem sokkal azelőtt rendőrökre támadtak iszlamista fegyveresek Pakisztánban, tíz ember meghalt. Tavaly márciusban kilenc rendőr halt meg Pakisztánban, és további 16 pedig megsebesült, amikor egy öngyilkos merénylő motorral nekihajtott az őket szállító teherautónak. 

Arról is írtunk, hogy májusban muszlimok támadtak keresztényekre Pakisztánban, több tucat embert őrizetbe vettek. Megvertek egy keresztény férfit és fiát, majd felgyújtották a házukat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!