Dühös lett, ezért több lakóautót is felgyújtott egy nő

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy texasi nőt, mert egyik ismerősére gyújtotta a házát, majd végig nézte, ahogy az épület leég. Azonban a lángok más épületekre is átterjedtek, emiatt pedig egy ember meghalt a tűzben.
Vágólapra másolva!

Október 12-én, reggel 6 óra 30 perckor hívták a tűzoltókat egy északnyugat- dallasi mobilház parkba, ahol az egyik lakás hatalmas lángokkal égett. 

Mint kiderült, a házat egy texasi nő, a 38 éves Mirsa Lopez gyújtotta fel, aki a lakóparkban becsöngetett egyik ismerőséhez. 

Az ott lakó férfitól azt kérte, hogy engedje be a mosdójába, azonban ezt Gary Fischer nem engedte meg. 

Ezért a nő megpróbálta felgyújtani a férfi házát, de amikor tüzet gyújtott, akkor a lángok átterjedtek egy másik épületre is. 

Gary Fischer az eset után elmondta a rendőröknek, hogy miután nem engedte be a nőt, az dühös lett, majd a másik pillanatban már azt látta, hogy az egyik közeli ház lángokban áll, az otthonába pedig füst gomolyog. 

image

Láttam, ahogy a füst elönti az egész lakást. Alig kaptam levegőt!

- meséli a férfi.

Több szemtanú arról számolt be, hogy a nő egy padon ülve nézte az égő házat, ami akkora lángokkal égett, hogy a tűzoltóknak erősítést kellett hívniuk a helyszínre. Mikor a hatóságok eloltották a lángokat, akkor a házban egy férfit találtak mozdulatlanul. Őt kórházba vitték, de ott a súlyos sérülései miatt néhány órán beleül meghalt. 

A tűzoltók arról is beszámoltak, hogy nemcsak egy házra terjed át a tűz, hanem legalább négy lakókocsi és két autó is megsérült. Emiatt a tűzoltók több mint két órán át dolgoztak a helyszínen, és a tüzet csak 8 óra 40 perckor sikerült teljesen eloltani. A tűzben három kutya is elpusztult. 

A nő elismerte a nyomozóknak, hogy egy műanyag zacskót gyújtott meg, majd azt a mobilházak közé dobta. Azt is elmondta, hogy nem próbálta meg eloltani a tüzet. Ezután a texasi nőt október 16-án letartóztatták. -írja a People

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!