Fegyverekkel esett egymásnak két banda egy halloween-bulin Amerikában, egy ember meghalt

Vágólapra másolva!
Szombat hajnalban egy ember meghalt, amikor lövöldözés tört ki egy halloweeni partin Oklahomában. A helyi rendőrség szerint két csoport vitába keveredett egymással hajnali fél egy körül, mielőtt lövések dördültek el. Egy férfit a helyszínen halottnak nyilvánítottak, és két embert kritikus állapotban szállítottak kórházba.
Vágólapra másolva!

Legalább egy ember meghalt és 12 másik megsebesült egy lövöldözésben, amely egy oklahomai rendezvényközpontban tartott partin történt - erősítette meg a rendőrség. Az oklahomai rendőrség tájékoztatása szerint zavargás történt, amelynek következtében 

több lövés dördült el egy rendezvényközponton belül és kívül is.

Az incidensben érintettek nevét és életkorát még nem hozták nyilvánosságra, de több embert őrizetbe vettek. 

Folyamatban van a szemtanúk kihallgatása

 - mondták a hatóságok az ABC Newsnak. A nyomozók a bizonyítékként mobiltelefonokat gyűjtöttek össze, mivel többen levideózták, hogy mi történt. Azt nem lehet egyelőre tudni, hogy hányan vettek részt a partin - írja a NY Post.

Arról is beszámoltunk, hogy agyonlőtt egy ügyvédet, és megsebesített két rendőrt egy férfi Litvániában, akit ki akartak lakoltatni.

Előtte írtunk róla, hogy ebéd közben lőttek le egy férfit egy svédországi bevásárlóközpontban. A jelentések szerint az elkövető harminc perccel a lövöldözés előtt felderítette a helyszínt, majd visszatért, és lelőtte a férfit.

Cikket közöltünk arról, hogy sokkoló részletek derültek ki a Kentuckyban történt bírógyilkosságról - videó. A gyilkos a bíró egyik rendőr barátja volt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!