Hazugsággal vádolja Katalint és Vilmost Harry herceg

Vágólapra másolva!
Harry herceg hazugsággal vádolja Katalint és Vilmost, pedig szerette volna, hogy meg tudják oldani a Meghan Markle körüli nézeteltéréseket.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és a királyi család viszonya már évek óta feszült, főleg, hogy a férfi annak idején rengeteg negatív kritikát osztott meg a családjáról. Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Harry herceg a 2023-ban kiadott Spare című emlékiratában foglalkozott a Vilmos herceggel és Katalin hercegnével kialakult feszültségeikkel. Azt szerette volna, hogy meg tudják oldani a Meghan Markle körüli nézeteltéréseket. Még az esküvőjük napján is jelen volt ez a konfliktus, amelyet tovább súlyosbított, hogy Vilmosék állítólag összekeverték a névkártyákat az eseményen - írja a Metropol.

Harry herceg és Meghan Markle. Fotó: Northfoto

Az amerikai szokás szerint a párokat egymás mellé ültettük, de Willynek és Kate-nek ez nem tetszett, így az ő asztaluknál a házastársak külön ültek. Azt állították, hogy ők nem változtattak a helyeken, hanem valaki más, és azt mondták, hogy mi is így tettünk Pippa esküvőjén. De ez nem volt igaz. Egy hatalmas virágdekoráció választott el minket, és bár szerettük volna egymás mellett ülni, nem tettünk ellene semmit. Semmilyen sérelmünk megosztása nem segített rajtunk, úgy éreztem. Nem jutottunk sehova.

- mondta Harry.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!