Egymást átölelték és meghaltak, így találták meg a házaspárt a hurrikán után

Vágólapra másolva!
Rengeteg halálos áldozata van már az Egyesült Államokban pusztító Helene hurrikánnak. Rendkívüli haláleset történt Karolinában. Egy fa dőlt rá egy családi házra, mely során drámai módon halt szörnyet egy idős házaspár.
Vágólapra másolva!

Alig egy hete hirdettek rendkívüli állapotot Florida, Georgia, Észak-Karolina, Dél-Karolina és Virginia kormányzói a Helene hurrikán miatt. A Helene szerdán elérte a mexikói Yucatán-félsziget egyes részeit, és megsemmisítette Cancún üdülővárosát. A hurrikán eddig legalább 131 ember halálát okozta. Köztük van egy dél-karolinai idős házaspár is. 

A 78 éves férfit és 74 éves feleségét holtan találták meg, egymást átölelve az ágyban, miután egy fa rádőlt az otthonukra.

A hurrikán 225 kilométer/órás szélsebességgel söpört végig dél-karolinai Beech Islanden. Az idős házaspár családja is otthon volt, mikor megtörtént a tragédia. A nagyszülők hálószobájára dőlt a fa. Az unokájuk és annak édesapja talált rájuk - írja a Sky News. 

Az idős férfi meghallhatta a reccsenést, mivel a romok alatt úgy találták meg, hogy a testével védte és fentről átölelte a feleségét. 

A férfi villanyszerelő és asztalos volt, a felesége pedig nyugdíjas bankpénztáros, aki a templomában még aktívan tevékenykedett.

Tizenévesen szerettek egymásba és több mint 50 éve voltak házasok.

Szerelmük azonnali és örökké tartó volt, a haláluk napjáig szerették egymást

- mondta a lányuk, aki szerint Isten akarata volt, hogy együtt halljanak meg. 

Halottak, özönvíz és áramkimaradás: képeken a Helene-hurrikán szörnyű pusztítása

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!