Rejtélyes módon meghalt a híres, szexi influenszer

Vágólapra másolva!
25 éves korában meghalt Taylor Rousseau Grigg. A TikTok-sztár halálhírét a férje osztotta meg a nő közösségi oldalán. Hogy mi történt pontosan, azt nem tudni, de az influenszer minden előjel nélkül, hirtelen halt meg.
Vágólapra másolva!

Meghalt a híres influenszer, Taylor Rousseau Grigg - számolt be róla a Ripost

Soha senki nem készül arra, hogy ekkor szívfájdalommal kell megküzdeni, pláne a mi korunkban

- kezdte bejegyzésében a nő férje, Cameron. Mint mondta, felesége mindenki életébe örömöt és boldogságot hozott.

Ő volt a legbátrabb és legerősebb nő, akit valaha ismertem. Hite az Istenben mindent fölül írt, még a legnehezebb óráiban is

- magyarázta a gyászoló férfi. Taylor halála után is segített, szerveivel több ember életét mentették meg. Cameron úgy fogalmazott, hogy habár a gyönyörű szőkeség teste feladta a harcot, emléke szeretteiben örökké él és biztos benne, hogy a nő lelke jelenleg a mennyország aranyló utcáin önfeledten táncol.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 15 éves Carlo Acutis 2006-ban, leukémiában halt meg. Ferenc pápa közbenjárására Carlo lehet majd az első influencer, akit valaha szentté avatnak. A katolikus egyház elismerte a fiú élethosszig tartó erőfeszítéseit, hogy felhívja a figyelmet Isten tanításaira. Carlo Londonban született, de élete nagy részét Olaszországban töltötte, ahol egy honlapot hozott létre, hogy dokumentálja a világban történt csodákat.

35 évesen meghalt Mel Thompson, akit a YouTube-on 170 ezren, az Instagramon pedig közel 60 ezren követtek. A hírt a férje közölte a nő Instagram-oldalán, de a halála okát nem tudatta a nyilvánossággal. Arról is írtunk, hogy A közösségi média egyik legfelkapottabb influencere, a 27 éves Arisara Karbdecho meghalt, miután kómába esett egy kebab miatt. Egy tiktoker élő adásban halt meg, a férje felgyújtotta. Az elmúlt időszakban rendkívül sok olyan videósról hallani, akiket az utcán vagy akár videózás közben támadtak meg.

Amerikában egy táncos TikTokker épp az influenszer támadás tette híressé. Hannah Viverette nagy beleéléssel, egyedül táncolt Maryland-i Hagerstown-i lakásának nappalijában, miközben videót rögzített a telefonján. Viverettének az volt a terve, hogy a táncos videó közzé teszi a TikTok oldalán, hogy azzal szerezzen magának követőket. Ám az egyik pillanatban gyanús mozgásra lett figyelmes. A lány megkérdezte, hogy "ki az?", majd megkérte az idegent, hogy menjen ki a házából. Ekkor egy kapucnis férfi állt meg az influenszer teraszán, zsebre dugott késszel, miközben mosolyogva nézte Viverettét. 

Bár a lány még soha nem beszélt az idegen férfival, annak ellenére felismerte, mivel a betörő a környéken lakott. Később a rendőrség Angel Moises Rodriguez-Gomezként azonosította a támadót, aki miután az influenszer észrevette, elmenekült a helyszínről. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!