Itt a bejelentés, megszakítják III. Károly kemoterápiás kezelését

Vágólapra másolva!
III. Károly királynál az év elején rákot diagnosztizáltak, emiatt pedig kemoterápiás kezeléseket kap. Az orvosai most meglepő hírt közöltek a jövőbeli kezeléséről.
Vágólapra másolva!

III. Károly királyról idén februárban derült ki, hogy rákbetegséggel küzd, miután prosztata gondok miatt kórházi műtétre szorult. Bár a palota azóta sem tisztázta, hogy pontosan milyen típusú daganatos betegséget diagnosztizáltak az uralkodónál. 

Azt azonban tudni lehet, hogy a kemoterápiás kezelései a mai napig folynak, ám a legfrissebb hírek szerint egy időre az orvosai szüneteltetni fogják azokat - írja Page Six.

A DailyMail információi szerint

 III. Károly király és Kamilla királyné Ausztráliába látogat, a kezeléseket pedig az utazás idejére, 11 napra felfüggesztik.

Állítólag a király mellett lesz egy útiorvos is.

A rendszeres kemoterápiás kezelések már februárban megkezdődtek nála, ezalatt az orvosok azt tanácsolták neki, hogy halassza el a nyilvános feladatokat. Áprilisban felröppent a hír, miszerint a király készen áll arra, hogy visszatérjen a nyilvánosság előtt zajló feladataihoz.

Bár a hírek arról szóltak, hogy Harry herceg és Vilmos herceg apja már sokkal jobban van, egyesek szerint már a temetésére készülnek. 

Egy bennfentes elárulta, hogy temetési forgatókönyvet készítenek III. Károly király halála esetére, ugyanis sokkal rosszabb a helyzet, mint ahogyan azt a nyilvánosság hiszi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!