Kábítószerrel teli táskát szúrtak ki az oregoni rendőrök egy kocsiban

Vágólapra másolva!
Az oregoni Portlandben a rendőrök kedd este megállítottak egy autót. Észrevettek a kocsiban egy táskát, amelyen az állt: „Határozottan nem egy kábítószerrel teli táska”. Valójában azonban tele volt kábítószerrel: 79 kék fentanil tabletta, három hamis oxikodon tabletta és 230 g metamfetamin volt benne.
Vágólapra másolva!

A rendőrök megállítottak egy férfit és egy nőt, akik egy lopott autót vezettek - közölte a portlandi rendőrség. A rendőrök kiszúrták az autóban a kábítószerrel teli táskát.
A sofőrt és az utast is letartóztatták - mondta  a portlandi rendőrség sajtószóvivője hozzátéve:

A járműben jelentős mennyiségű csomagolt kábítószer volt, köztük metamfetamin és kék fentanil tabletták, több mérleg, pénz és egy töltött lőfegyver.

A több zacskó kábítószert egy barna vászontáskában tároltak, amelyen az állt, hogy 

Határozottan nem egy kábítószerrel teli táska

 - mondta el a szóvivő.  

A gyanúsítottak - a 35 éves Reginald Reynolds és a 37 éves Mia Baggenstos - többek között kábítószer és lopott jármű birtoklásának vádjával néznek szembe - írja a Guardian.

Ezt megelőzően a melbourne-i repülőtér személyzetét vádolták meg kábítószer csempészettel. Bűnözőknek segítettek bőröndbe csempészni a drogokat. Korábban pedig a német rendőrség bukkant rá és foglalt le rekordmennyiségű csempész kokaint több konténerszállító hajón.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!