Megható dolgot tett Katalin hercegné a windsori kastélyban

Vágólapra másolva!
Katalin hercegné és Vilmos herceg találkozott egy tizenhatéves fotóssal - aki a rák egy igen ritka és agresszív formájával küzd - miután meghívták, hogy készítsen képeket a windsori kastélyban.
Vágólapra másolva!

A tinédzser rákdiagnózisa után egy bakancslistát készített - és megosztotta az interneten - amelyen minden olyan dolog szerepel, amit még szeretne lefotózni.
A Kensington-palota szerint Vilmos herceg a London Air Ambulance jótékonysági szervezeten keresztül - amelynek a herceg a védnöke - értesült Liz történetéről, majd vendégül hívták a lányt a palotába - írja a Sky News.

A találkozót követően egy személyes üzenetben a közösségi médiában Vilmos és Katalin azt mondta: 

Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban. Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirált. Köszönjük, hogy megosztotta velünk a fotóit és a történetét. W&C.”

A tinédzser néhány képet is feltöltött a találkozóról az Instagramra.

Liz egy olyan fotót is posztolt, amelyet Sir Mark Cavendish kerékpárosról készített , akit a walesi herceg lovaggá ütött. Ez azután történt, hogy szerdán meghívták, hogy készítsen fotókat a kitüntetésüket átvevőkről.

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt Katalin nemrég jelentette be, hogy befejezte a kemoterápiás kezelést, miután az év elején rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné egy későbbi nyilatkozatában azt is elmondta, hogy bár könnyebb feladatait ellátva visszatér dolgozni, de jelenleg a felépülésére koncentrál.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!