Úszva menekült meg a rendőrség elől egy meglőtt férfi Ausztráliában

Vágólapra másolva!
A rendőrök egy feltételezett meglőtt késelőt találtak a Murrumbidgee folyóban, Ausztráliában, azonban a férfit ez sem akadályozta meg abban, hogy egy szigetre ússzon, ahol aztán felmászott egy fára, és 12 órán keresztül ott gubbasztott, csak hogy el ne kapják a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A 33 éves férfi a Murrumbidgee folyón át menekülni kényszerült a hatóságok elől, miután állítólag megkéselt egy férfit Wagga Waggában. A férfi ugyanis egy ollóval nyakon szúrt egy 42 ​​éves férfit azt ausztráliai North Wagga Wagga parkban - számolt be a The Guardian.

Képünk illusztráció. Fotó: Unplash

A fiatalabb férfit ezután a gyanú szerint egy harmadik, a veszekedésbe keveredett férfi lőtte le, aki végül elmenekült, és nem találták meg. A rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözés áldozatát a Murrumbidgee folyóban találták meg, nem messze a parktól. 

De miután nem volt hajlandó kimászni a folyóból, egy szigetre úszott, és felmászott egy fára. Ezzel egy 12 órás rendőri akció vette kezdetét.

Miután a férfi lemászott a fáról, kórházban vitték, ahol még egy gyors bírósági tárgyalás is várt rá súlyos testi sértés szándékával elkövetett bűncselekmény vádjával. A férfi óvadékát elutasították. Állítólagos áldozatát pedig azóta kiengedték a kórházból.

Mint arról már korábban beszámoltunk, januárban lopott autóval, bedrogozva menekült a rendőrök elől egy férfi Szegeden. A nagy menekülésben végül Kiskunmajsán egy árokba hajtott. 

A rendőrök  hajnalban járőrözés közben figyeltek fel egy gyanús autóra, ami szembe jött velük.

A rendőröknek ismerős volt a sofőr, mivel korábban már eltiltották a vezetéstől.

A sofőr miután meglátta a rendőröket menekülni kezdett. Egészen Kiskunmajsáig száguldozott. Ott elvesztette a kocsi felett az uralmát és egy árokba hajtott.

Ezután a rendőrök igazoltatták a férfit, akinek a zsebeiben még kábítószert is találtak.

Ezután a férfit drogteszt alá vetették, ami pozitív eredményt mutatott.

A férfival egy 23 éves fiatal is utazott, akinek szintén pozitív lett a drogtesztje. Az autó az egyik barátjuké volt, amit a tudta nélkül vittek el.

A sofőrt őrizetbe vették és kocsi lopással, kábítószer birtoklással és eltiltás alatt való vezetéssel gyanúsítják. A férfi utasának kábítószer-birtoklás miatt kell felelnie - írja a Police.hu.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!