Halálra marcangoltak egy egyéves csecsemőt a bébiszitter kutyái

Vágólapra másolva!
Bíróság elé állt a bébiszitter, akit azzal vádolnak, hogy pitbulljai halálra marcangoltak egy egyéves csecsemőt, akire vigyázott.
Vágólapra másolva!

A bébiszitternek el kellett rohannia valahová, és egyedül hagyta a csecsemőt a 13 éves lányával és három pitbullal. Az egyéves kisfiút halálra marcangolták a pitbullok. 

A nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, miután egyedül hagyta a csecsemőt az agresszív kutyákkal és a 13 éves lányával. 

A bébiszittert több bűncselekménnyel vádolják a baba tragikus halála miatt. 

Heather Rodriguezt - a család 36 éves barátját - bízták meg az egyéves Jiryiah Johnson felügyeletével aznap. Rodriguezt azonban állítólag munkába hívták, és a babát egyedül hagyta 13 éves lányával és három pitbulljával a texasi San Antonio-i otthonában.

A 13 éves lány és a baba a ház egyik hálószobájában voltak, de a kutyák valahogyan behatoltak a hálószobába - számolt be róla a Blaze.

Javier Salazar Bexar megyei seriff hősként jellemezte a tinilányt, aki megpróbálta megmenteni a babát a kutyáktól. 

Részletesen elolvastam a jelentést, és elég szívszorító. Minden tőle telhetőt megtett, még fel is emelte a babát, de a kutya felmászott valamire, így ki tudta rángatni a csecsemőt a kezéből

- mondta Salazar a 13 éves lányról.

A lány elbarikádozta magát és a csecsemőt egy másik hálószobába, ahol segítséget tudott hívni. A lány maga is megsérült, ennek ellenére a végsőkig védelmezte a babát. Erika Castro - Jiryiah édesanyja - azt mondta a bíróságon: 

Köszönöm ennek a lánynak, mert ... mindent megtett. 

A kisfiú a kutyatámadás következtében jelentős sérüléseket szenvedett a fején és a torkán. 

A mentősök kórházba szállították, de később halottnak nyilvánították. 

Vérfoltok voltak az ágyon, az ajtón és a padlón. 

A seriff megjegyezte, hogy Rodriguezt áprilisban már beidézték, mert hagyta, hogy kutyái szabadon szaladgáljanak, ami arra kényszerített egy férfit, hogy az autójába meneküljön, mert attól félt, hogy megtámadják.

A seriff hozzátette:

Nemcsak a saját gyermekét tette ki ezeknek a kiszámíthatatlan állatoknak, amelyek már máskor is kárt okoztak, hanem valaki másét is. Ez döbbenetes felelőtlenség!

A seriff kérte, hogy a halálos támadásban érintett kutyákat altassák el. Azt is kijelentette, hogy ha a kutyákat nem adják át önként, akkor a Bexar megyei seriff hivatala bírósági eljárást fog indítani, hogy lefoglalhassák a kutyákat a nőtől. 

A család GoFundMe kampányt indított a kórházi számlák és a temetési költségek fedezésére.

Tegnap beszámoltunk arról is, hogy kutyák marcangoltak halálra egy férfit New Yorkban.

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy pitbull marcangolta szét saját gazdáját Mallorcán. Az áldozat felesége elmondta, hogy tudták, hogy veszélyes a kutya.

Arról is írtunk nemrég, hogy fényes nappal, két amerikai bully kutya megtámadott egy négyéves kislányt, aki egy helyi játszótéren játszott az anyjával az angliai Sheffieldben. A két kutya odament a lányhoz és harapdálni kezdték. A lány egész testét sérülések borították, azonnal kórházba vitték.

Halálra marcangolta a gazdáját egy kutya Angliában augusztusban is. A 34 éves nő a kórházban halt meg. Angliában egy játszótéren támadott meg egy kutya egy kislányt. A kislány anyja szerint a rendőrök nem veszik elég komolyan az esetet.

Korábban azt is megírtuk, hogy kutyák martak halálra egy gyereket Székelyföldön. A kisfiú az apukájának vitt ebédet a mezőre, amikor megtörtént a tragédia.

Ahogy korábban megírtuk, brutális kutyatámadás során halt meg egy 34 éves nő Angliában egy tengerparti üdülővárosban, Southendben. Az essexi rendőrség tájékoztatása szerint a mentőszolgálat nem sokkal éjfél előtt hívta ki a rendőröket egy southendi címre. Egy nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol másnap hajnalban meghalt. A nőt a kutyája marcangolta halálra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!