Nem akárkibe szeretett bele Liam Neeson

Vágólapra másolva!
Liam Neeson hollywoodi színész csak nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe. Egyetlen ismert szerelme Natasha Richardson volt, akit 1994-ben feleségül vett, és aki 2009-ben halt meg, egy síbalesetben. A színész azóta magányba vonult és kizárta életéből a romantikus kapcsolatokat. Most azonban nem akárkibe szeretett bele, ha nem is úgy, ahogy elsőre gondolnánk.
Vágólapra másolva!

Liam Neeson és Pamela Anderson között a The Naked Gun című film forgatásain nagyon szoros és mély barátság alakult ki közöttük. A Life.hu szúrta ki, hogy Liam egy interjúban szuperlatívuszokban beszélt kolléganőjéről. A 72 éves színész azt mondta, hogy a forgatások során beleszeretett az 57 éves Pamelába, és imádott vele dolgozni.

Őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nagyszerű vele dolgozni. Nem tudom eléggé dicsérni. Vicces és nagyon könnyű vele dolgozni, csodálatos alakítása lesz a filmben is

– árulta el a színészlegenda, aki szerint a színésznőnek nincsenek sztárallűrjei, közvetlen és kedves is, ami Hollywoodban ritkaság számba megy.

Pamela érzései sem közömbösek Liammel szemben, még ha a "szerelmük" a plátói vágyódásnál tovább valószínűleg nem fog fejlődni.

A legjobbat hozza ki belőled! Tisztelettel, kedvességgel és mély tapasztalattal állt hozzám. Megtiszteltetés volt vele dolgozni. Őszintén vigyázott rám, a kabátját körém csavarta, amikor fáztam

– emlékezett vissza a munkájukra Pamela - írja Ripost.

A korábban botrányairól híres szexszimbólum, Pamela Anderson mára már inkább konzervatív külseje miatt kap figyelmet, ugyanis nem fél felvállalni korosodó arcát. Ezt az új filmjének premierjén is megmutatta.

Pamela Anderson
Pamela Anderson a The last showgirl premierjén
(Fotó: Nacho Lopez)

Az új filmben egy Las Vegas-i revülányt alakít, akinek 30 év után hirtelen eltörlik a műsorát, és gyorsan valamilyen megoldást kell találnia a helyzetére. Elmondása szerint egész életében erre a szerepre vágyott. Az extrém rövid idő alatt felvett filmet – mindössze 18 nap - Gia Coppola rendezte. Gia a híres Coppola család tagja, és a Keresztapa-trilógiát jegyző Francis Ford Coppola unokája, szóval az elvárások a nagypapa felől biztosan megvoltak. Pamela Anderson mellett olyan híres színészek is feltűnnek a filmben, mint a magyar származású Jamie Lee Curtis, vagy az utóbbi években pankrátorból lett feltörekvő sztárszínész, Dave Bautista, aki szintén előszeretettel szokta meglátogatni hazánkat.

Pamela Anderson legutóbb az Oscar-gála egyik leghíresebb afterpartiján jelent meg slampos külsővel, amelyet minden évben a Vanity Fair rendez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!