Megsérült egy tíz hónapos gyerek a brit Lidlben

Vágólapra másolva!
Egy brit anya azt állítja, hogy a Lidl szupermarket egy bevásárlókocsija miatt sérült meg a kisbabája. A bevásárlókocsi legurult a járdaszegélyről és felborult, amikor benne ült a gyerek.
Vágólapra másolva!

Lucy Greatbatch október 21-én a Staffordshire-i Leek-ben lévő Lidl áruházba ment bevásárolni a 10 hónapos kisbabájával, George-dzsal. Az anya a bevásárlókocsi elején lévő babaülésbe ültette a kisfiút. Amikor a bevásárlás után elkezdte bepakolni a szatyrokat az autóba, a bevásárlókocsi legurult a járdaszegélyről és felborult, George pedig beverte a fejét a járdába. 

A kisfiú fején egy golflabda méretű pukli jelent meg és lila zúzódások lettek a gyerek lábán is.

Bár George-nak nem lett komoly baja, az édesanya most azért szólalt fel, hogy figyelmeztesse a többi szülőt a veszélyre:

Kivettem egy szatyrot a kocsiból és betettem az autóba. Aztán megfordultam, hogy felvegyem a következő bevásárlószatyrot, és ekkor hallottam egy csattanást. A kocsi elgurult, le a járdaszegélyen és az oldalára borult, a gyerekem pedig még mindig benne ültt. Geroge csúnyán beverte a fejét és sikoltozott

 - írja a Daily Mail.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy horrorbalesettel végződött egy halloweeni játéksorozat a Tennessee állambeli Hamilton megyében. Egy gyereket elgázolt egy traktor.

Márciusban beszámoltunk arról, hogy egy négyéves kislány meghalt, miután az apja az autóban hagyta. A négyéves Izzi Gil de Oliveirát óvodába kellett volna vinni, de apja még azt is elfelejtette, hogy lánya a kocsiban van. A kislányt holtan találták a kocsiban. A lány apja önként feladta magát a rendőrségen. Azt mondta, egyszerűen elfelejtette, hogy a lánya a kocsiban maradt.

Tavaly nyáron meghalt egy kétéves kislány egy felforrósodott autóban Floridában. Többfajta drogot is találtak a házaspárnál, akik 14 órára bezárták és magára hagyták a 2 éves kislányukat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!