Óriási elszabadult tök zárta el az utat Ohióban - videó

Vágólapra másolva!
Videóra vették a pillanatot, amint Bay Village rendőrei egy rendhagyó helyzetre reagáltak: egy óriási elszabadult felfújható tök miatt torlódott a forgalom Ohióban. A rendőrök gyorsan visszajuttatták a tököt a tulajdonoshoz, és szerencsére senkinek sem esett baja. Az amerikaiak már javában készülnek a halloweenre: az otthonok és kertek ijesztő díszekkel, töklámpásokkal és szellemes figurákkal telnek meg, míg a boltok polcain halmokban állnak a jelmezek és édességek.
Vágólapra másolva!

Miután a rendőrök kiérkeztek, a tököt visszavitték a háztulajdonosnak - számolt be róla a BBC.

A rendőröknek és a dekorációnak nem esett baja az eset során.

Sokan az ünnep alkalmából különleges partikat szerveznek, mások az édességvadászatra készülnek gyermekeikkel. Országszerte megnövekszik az izgalom a hátborzongató ünnep közeledtével.

Tegnap arról is beszámoltunk, hogy horrorbalesettel végződött egy halloweeni játéksorozat a Tennessee állambeli Hamilton megyében. Egy gyereket elgázolt egy traktor. A baleset a Haunted Hilltop Halloween eseményen történt Harrisonban, Chattanooga külvárosában, ahol a gyerekek a bokrok mögül előugrálva próbálták meg megijeszteni a traktorosokat egy mezei úton. 

Pár napja arról is írtunk, hogy fegyverekkel esett egymásnak két banda egy halloween-bulin Amerikában, egy ember meghalt. Az oklahomai rendőrség tájékoztatása szerint zavargás történt, amelynek következtében több lövés dördült el egy rendezvényközponton belül és kívül is.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy több mint százan meghaltak egy Szöulban tartott halloween-i partin, amikor lökdösődés alakult ki a tömegben. A halottak száma azóta 154-re emelkedett. A helyi média arról is írt, mi volt a tragédia kiváltó oka. 

Írtunk arról is, hogy megérkeztek a Pepco üzleteibe a halloweenre szánt limitált kiadású termékek.

Az emberek világszerte rengeteget költenek halloweenkor. 

A halloweenhez köthető kiadások tavaly 12,2 milliárd dolláros (kb. 4416 milliárd forint) rekordhoz közelítettek az Egyesült Államokban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!