Hírek érkeztek Putyin egészségügyi állapotáról

Vágólapra másolva!
Dimitrij Peszkov, orosz elnöki szóvivő nemrég újságírói kérdésekre válaszolva elmondta, hogy Vlagyimir Putyinnak nincsenek egészségügyi problémái.
Vágólapra másolva!

Az orosz elnök egészségügyi állapotával kapcsolatban már többször keringtek pletykák az orosz és a nemzetközi médiában egyaránt. Most éppen amiatt, mert Vlagyimir Putyin többször is felkereste a moszkvai Központi Kórházat. Peszkov újságírói kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az elnök nem küzd semmilyen egészségügyi problémával, hanem rendszeres szűrővizsgálatokon vesz részt. 

A most 72 éves Putyin egészségügyi állapotáról 2021-ben kezdtek el gyakrabban írni, mivel a COVID-járványt követően hosszabb ideig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Ekkor azt a hamis információt terjesztették, hogy az orosz elnöknek daganatos megbetegedése lehet. 

Putyin rendkívül egészségtudatosan él, a hagyományos gyógyászat mellett alternatív gyógymódokat is előszeretettel alkalmaz. Emellett az ország legjobb orvosai állnak rendelkezésére, korábban egy öt orvosból álló szakmai stáb, amely később kilencre bővült. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!