Elgázolta részeg apját egy kilencéves gyerek Ohióban

Vágólapra másolva!
A rendőrségi jelentések szerint egy Ohio állambeli férfit kórházba szállítottak, miután vasárnap megpróbálta megtanítani kilenc éves fiának, hogyan kell tolatni egy autóval.
Vágólapra másolva!

Egy kilencéves kisfiú véletlenül elgázolta az apját, miközben a férfi vezetni tanította - közölte az ohiói rendőrség. Az ohiói Toledóból származó 36 éves Clejuan Williamst kórházba szállították, miután a rendőrök szerint 

vasárnap azt akarta megtanítani fiának, hogyan kell tolatni egy autóval.

A WTVG helyi hírcsatorna által sugárzott videón látszik, hogy az autó tolatva nagy sebességre gyorsul, miközben az apa a nyitott ajtó mellett állt. A férfi elesett és az autó alá került, majd a kocsi egy utcai oszlopnak ütközött.

A mentők kórházba szállították a férfit. A bírósági iratok szerint Williams állítólag részeg volt az eset idején, és vádat emeltek ellene gépjármű jogellenes vezetése, valamint gyermek veszélyeztetése miatt - írja a Sky News.

Egy Youtuber-ről is írtunk, aki élőben törte össze 70 millió forintos autóját. Esőben vezette az autópályán luxusautóját és amikor elővette a telefonját balesetet szenvedett. A mellette ülő barátja is megsérült, az autóban pedig óriási kár keletkezett. A youtuber akkor sem hagyta abba a videózást, amikor a mentésüket végezték.

Cikket közöltünk arról is, hogy egy New York-i sofőr összetörte a bérelt furgonját, amellyel egy kanapét szállított, mert egy élő kígyót talált az ülése alatt. Miután a férfi belerohant az előttük álló autóba, a két lakótársnak még a teherautóban lévő kígyóval is meg kellett küzdenie.

Egy olyan esetről is írtunk, ami Borsodban történt: luxusautóval, jogosítvány nélkül száguldozott egy férfi egy magyar kisvárosban. A férfi megállt amikor a rendőrök igazoltatták, néhány perccel később azonban menekülni kezdett. A rendőrök csak úgy úszták meg, hogy a férfi ne üsse el őket, hogy elugrottak a kocsi elől.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy halálos baleset lett a vége annak, hogy vezetni tanította a feleségét egy férfi Tápnál. Az asszonynak nem volt jogosítványa és egy szűk útszakaszon a nő megijedt egy szemből érkező kocsitól, ezért árokba hajtott - videó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!