Horror az amerikai autópályán: egy sárlavina kis híján eltemetett egy kocsit - videó

Vágólapra másolva!
Sokkoló videofelvétel látott napvilágot. A felvétel azt a pillanatot mutatja, amikor egy észak-karolinai autópályán egy házaspár kocsijával épphogy el tudta kerülni, hogy betemesse őket egy a hegyoldalról leomló sárlavina.
Vágólapra másolva!

Alan és Kelly Keffer műszerfali kamerájának felvételei azt a pillanatot mutatják, amikor a hegyoldal egyszer csak leomlik, és eltorlaszolja a 40-es autópályát az észak-karolinai Blue Ridge-hegységében Old Fort közelében.

Látható, amint szikla és földtörmelék zúdul az autópályára, és az út szélén húzódó szalagkorlátot is könnyedén letarolja.

A helyi jelentések szerint a házaspár nem sérült meg. A hatóságok lezárták az autópálya egy részét a sárcsuszamlás miatt - írja a Fox Weather.
Az állam nyugati részén intenzív esőzések voltak, amelyek miatt az utakat és a városokat elárasztotta a víz. Asheville környékén három nap alatt körülbelül négy hónapnyi mennyiségű eső esett a Helene hurrikán miatt. Az Origo tegnap arról is beszámolt, hogy a hurrikán nyomán az áldozatok száma 131-re nőtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!