Félmeztelenül, a gyerekével a karján menekült be egy nő a dunaszerdahelyi Lidlbe

rendőrautó
Vágólapra másolva!
Egy karjában a gyerekét tartó nő menekült be a Lidlbe, mert a párja megverte, és erőszakkal az otthonukban tartotta. Az üzlet dolgozói hívták a rendőrséget, akik elkapták az agresszív férfit.
Vágólapra másolva!

Egy sérült nő menekült be félmeztelenül a Lidl-be Dunaszerdahelyen gyerekével a karján. A Metropol értesülései szerint a menekülő nő vietnámi származású, akit 

a párja megvert, fegyverrel fenyegetett és erőszakkal tartotta otthonában.

 A férfi azzal fenyegette őt, hogy lelövi, ha elmegy otthonról. A nő mezítláb szaladt be az áruházba, ott kért segítséget a dolgozóktól. A férfi ellen párkapcsolati erőszak gyanúja miatt indult eljárás. 

 

lidl, áruház, illusztráció
Fotó: Unsplash / VLADISLAV BOGUTSKI

Korábban írtunk már párkapcsolati erőszakról, amikor egy férfi egy nőt arra kényszerítette, hogy játssza el, hogy kábítószert porcióz ki és ezt levideózta, majd később ezzel zsarolta. Egy másik nőnek prostituáltként kellett dolgoznia, és minden pénzt amit a kuncsaftoktól kapott oda kellett adnia a fogva tartójának. A férfi azzal fenyegette a nőt, hogy ha szembe mer szállni vele akkor kiveri a fogait, vagy megöli. A nőnek végül sikerült elszöknie a férfitől. Késsel támadt volt feleségére egy férfi és gyilkossággal fenyegette. A nő beszámolt arról, hogy a férfi rendszeresen agresszívan viselkedett vele, a nőnek végül sikerült bezárkózni a szobába és kihívta a rendőrséget. A férfit a házban elfogták, kihallgatták és párkapcsolati erőszak miatt eljárást indítottak ellene. 

A bíróságon is őrjöngött az a férfi, aki azért került a kihallgatásra, mert zaklatta a volt élettársát. A férfi állandó részegsége, és a tettlegességig fajuló vitáik miatt véglegesen megromlott a kapcsolatuk, így a nő a házuk tetőterébe költözött a két gyerekükkel. A férfi mindenhova követte a nőt, az utcán hangosan kiabált vele, és sérelmezte a szakítást. Sikerült egy másik lakásba költöznie, ám a férfi ide is követte, letépte a kapuról a borítást és szét akarta verni a biztonsági kamerát és klímaberendezést. Amikor a nő meg akarta ezt akadályozni, a férfi falhoz nyomta, a haját tépte és többször a lábába rúgott.

Betörte a kocsi szélvédőjét, majd megtámadta volt barátnőjét az a férfi, aki nem tudott belenyugodni a szakításba. A nőt fojtogatta és a fejét ütötte, így a nő testén számos zúzódás lett és a szája is felrepedt.
 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!