Nagy erőkkel keresi a rendőrség a buszokon meztelenkedő férfit

Vágólapra másolva!
Egy perverz férfi különböző buszokra száll fel, ahol meztelenül mutogatja magát az utasoknak. Közben az is kiderült róla, hogy több nőt is megerőszakolt az utóbbi időben. A rendőrség az erőszakos szatírt most nagy erőkkel keresi.
Vágólapra másolva!

Hajtóvadászatot indított a rendőrség Angiában egy 50 év körüli férfi ellen, aki július 31-én reggel 8 óra 15 perckor felszállt a Heathrow-ból Croydonba tartó SL7-es buszra, majd ott 

utazás közben a férfi levette ruháit és mutogatni kezdte magát a többi utasnak.

 A szatír végül 9 órakor, Croydonban leszállt a buszról. 

A rendőrség ezután elmondta, hogy aznap a férfi fehér pólót és kék turbánt viselt. Valamint, hogy hosszú ősz szakálla van. 

image

Napokkal később tűnt csak fel a városban a szatír férfi, ám akkor már felhagyott a vetkőzéssel. Helyette augusztus 6-án, egy narancssárga turbánban és kék pólóban látták, 

ahogy több nőt is molesztál az utcán este 7 óra körül, sőt volt akit meg is erőszakolt. 

Az erőszakos férfi ellen a rendőrség nyomozást indított, most nagy erőkkel keresik - írja a Mirror

Ahogy megírtuk, a III. kerületben is felbukkant egy szatír. Az óbudai lakosok lassan hozzászoknak a visszataszító jelenetekhez, miután ez már a sokadik hasonló eset. Egy óbudai lakos beszámolója szerint szeptember 9-én egy férfi fényes nappal az utcán nyúlt magához. Szeptember 9-én, hétfőn, az idős asszony nappal indult sétálni, amikor megdöbbentő látvány tárult elé: egy férfi fényes nappal az utcán nyúlt magához. "A hentesbolt előtt feküdt, a nadrágja le volt tolva és a nemi szervét fogdosta! Nem volt kellemes látvány…" - mondta az asszony. 

Úgy tűnik, Óbuda a szatírok kedvelt helyévé vált az elmúlt időszakban. Szinte rendszeresen visszatérnek a kerületbe: januárban egy férfi egy fodrászat előtt elégítette ki magát. Az év elején arról is beszámoltunk, hogy decemberben egy budai játszótéren mutogatta magát egy férfi. A szatírról felvétel is készült. 

2020-ban egy férfi az egyik budapesti bevásárlóközpont biciklitárolójában nyúlt magához. Egy másik férfi egy pláza tetőteraszán mutogatta magát, egy harmadik pedig a metrón mutogatta a nemi szervét az utasoknak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!