Szelfizés közben zuhant a halálba egy turista Kolumbiában

Vágólapra másolva!
Egy 35 éves férfi a halálba zuhant egy kolumbiai turisztikai központban, miközben szelfit akart készíteni.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Tobias Fischer október 19-én a dél-amerikai ország Tatanga körzetében túrázás közben tragikusan módon halt meg. Helyszíni beszámolók szerint

a férfi szelfit akart készíteni a Dumbira erdőben, a háttérben a tengerrel, amikor elvesztette az egyensúlyát és lezuhant egy szakadékba.

Később más túrázók találtak rá, akik hívták a mentőszolgálatot. A kórházba szállítást követően azonban a férfinak megállt a szíve és meghalt. 

Halálát balesetnek nyilvánították. 

A rendőrség szóvivője a helyi médiának nyilatkozott: 

Úgy értesültünk, hogy a turista séta közben leesett egy magas helyről, és más túrázók segítettek rajta, de az életét már nem tudták megmenteni a kórházban.

Úgy vélik, hogy a turista a hónap elején érkezett Kolumbia Santa Maria területére, mivel strandokat és hegyeket akart felfedezni. A jelentések szerint a családját értesítették a tragédiáról, és együttműködnek a hatóságokkal a holttest hazaszállítása érdekében - számolt be róla a Mirror.

Mindent egy jó fotóért

Augusztusban arról is írtunk, hogy egy szelfi miatt megcsúszott, és unokaöccsét is magával rántotta a halálba egy tanárnő. Egy férfi a villanyoszlopon akart szelfizni, őt megrázta az áram.

Tavaly a Yellowstone Nemzeti Parkban egy nő szerette volna lefényképezni magát egy hatalmas bölénnyel, amely a közelben állt. Az állat azonban megunta, hogy a turista egyre közelebb merészkedik hozzá, és elzavarta onnan. A parkban kifejezetten felhívják a turisták figyelmét arra, hogy ne merészkedjenek közel a bölényekhez, de 

egyesek bármire képesek egy jól sikerült fotóért.

Arról is írtunk, hogy szelfizés közben halt meg egy 14 éves influenszer: a fiatal tiktoker egy vízesés tetején próbált szelfit készíteni, amikor megcsúszott és a vízbe zuhant. 

Szelfizés közben zuhant le a hegyről egy cseh sportolónő is augusztus végén.

Épp kacsintott szelfizés közben egy nő, amikor halálra gázolt egy motorost az Egyesült Királyságban. Korábbi cikkben beszámoltunk arról is, hogy egy csoport tagjai három küszködő medvebocsot rángattak le a fáról egy közös szelfi kedvéért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!