Táncra perdült a nagymama egy törökországi étterem asztalán, imádja az internet - videó

Vágólapra másolva!
Egy táncoló nagymama lett a TikTok új sztárja, miután lefilmezték, amint egy asztalon boogie-zik a népszerű török üdülővárosban, Marmarisban.
Vágólapra másolva!

A videó vírusként terjedt az interneten, már közel 45 millió megtekintésnél tart. A videón látható, amint az ősz hajú nagymama mélyre ereszkedik és lóbálja a kezét, miközben a többi bulizó éljenzi őt. A laza virágos ruhát viselő, jókedvű nyugdíjas mosolyogva táncol, miközben az étterem ablakába kapaszkodik, hogy ne essen le.

Büszkén táncolt az asztalon a cipője talpára ragadt vécépapírdarabbal. 

Egy nagymama TikTok szenzációvá vált, miután egy törökországi étterem asztalán táncolt.
Fotó: Képkivágás

Rengeteg komment érkezett

Egy férfi, aki @ojgm_ néven fut, azt írta: Nem viccelek, ez az én nagyim. Amikor egy másik TikToker megkérdezte: - Várj, ez tényleg a nagyid? - a férfi megerősítette, hogy igen és azt is elmondta, hogy korábban sosem látták őt ilyen önfeledten táncolni - számolt be róla a Daily Mail.

A videó 48 100 kommentet kapott, és a TikTok-felhasználók körében egyértelműen nagy visszhangot keltett, sokan ünnepelték bátorságát. 

Egy személy így kommentálta: Nyugdíjas, de nem fáradt. Egy másik azt írta: Szeretem látni, ahogy az idősebb generáció is megéli az életét. Egy harmadik így reagált:

Egész éjjel fizetném neki az italokat és fizetném a taxit is. Feldobta a napom!

Ám nem mindenki értett egyet: egy másik nő kínosnak nevezte a nagyi táncát. Azt állította, hogy ő is 79 éves, és nyilvánosan sosem égetné le magát ennyire.

Marmaris jól ismert az élénk éjszakai életéről, szabadtéri klub és bár található itt. 

Veszélyes trendek a TikTokon

Korábban arról is írtunk, hogy élőben közvetítette egy magyar influenszer, hogy egy láncfűrésszel megvágja magát. Volt, aki kérte, hogy tegye le, mert baj lesz, de ő nem hallgatott a követőire. Szeptemberben arról is írtunk, hogy ismét életveszélyes őrület jelent meg a TikTokon, amely majdnem egy 12 éves fiú életébe került.

Júliusban arról is beszámoltunk, hogy a legújabb trend szerint a fiatalok nem saját magukban tesznek kárt, hanem mások tulajdonát rongálják. A hónapban két tizenévest is letartóztattak emiatt a rendőrök.

Olyan is volt azonban, hogy kivételesen értelmes trend vált virálissá a TikTokon: fiatalok mutogatták a társaiknak, hogy ők milyen dolgokon spórolnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!