Nyakon szúrtak egy nőt Japánban, belehalt a sérüléseibe

Vágólapra másolva!
Egy tokiói bárból hívták a rendőrséget vasárnap, miután az egyik ott dolgozó nőt nyakon szúrta egy vendég. A nő később belehalt a sérülésébe.
Vágólapra másolva!

Vasárnap, hajnali 5 óra 40 perckor hívták az egyik tokiói bárból a rendőrséget, hogy késelés történt. Mint kiderült, az egyik vendég, egy 49 éves férfi kést vitt be a bárba a táskájában. Az este folyamán a bárban dolgozó nő többször is kiszolgálta. 

A hajnali órákban azonban a férfi rátámadt a nőre, elővette a 10 centis kését és nyakon szúrta.

Ezek után el akart menekülni, azonban a bár vezetője lefogta, egy másik alkalmazott pedig hívta a mentőket és a rendőröket. 

A nőt kórházba vitték, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe

- írja a Japan times

A 49 éves támadót emberölés miatt hallgatták ki, a férfi beismerő vallomást tett. A rendőrség egyelőre még vizsgálja, hogy miért gyilkolta meg a nőt.

Ahogy azt korábban megírtuk, szörnyű késelés áldozata lett még két fiatal lányt, akihez egy férfi bulizni ment, de az este során a fiatalok összevesztek és a vita elmérgesedett köztük. A férfi a késével meggyilkolta a két tinédzsert, majd elmenekült. Ruháit a közeli tóba dobta, a gyilkos fegyvert pedig elrejtette. Eleinte tagadta a gyilkosságot, de később részletesen bevallotta, mi történt. Elvette mindkét lány telefonját, és a véres ruháira súlyt rakva mindent a tóba dobott. A halálos sebeket ejtő kést a hűtő és a fal közé rejtette. 

Egy férfi gyerekei szeme láttára késelte halálra barátnőjét, amikor összeveszek. A gyerekek hívták a hatóságokat és kimenekültek az utcára. Hiába vitték a nőt kórházba, belehalt a sérüléseibe. 

Dunaföldváron is megkéseltek egy férfit, de a támadó elhajtott a biciklijével a helyszínről.  Mire kiértek a hatóságok, már csak a holttestét találták meg. A feltételezett elkövetőt letartóztatta a rendőrség. 

Nyakon szúrta volt élettársát egy férfi Kecskeméten az utcán, miután a nő szakított vele, mert régóta nem volt munkája. A férfi ezt nem tudta elfogadni. A támadás után a nő egy közeli pékségbe rohant be, ott küzdöttek az életéért, egy ruhát szorítottak a nyakára, így próbálták elállítani a vérzését. Mindeközben a férfi megpróbálta a saját nyakát is elvágni, de nem sikerült, ezért felakasztotta magát. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!