Bölcsőde helyett migránsoknak építenek konténerfalut

Vadlud migráns
Vadludakat lopnak és esznek a migránsok Springfieldben
Vágólapra másolva!
A V4NA nemzetközi hírügynökség arról ír szemléjében, hogy egy német városban egy bölcsődének szánt területen most migránsoknak építenek konténerfalut, ami óriási felháborodást váltott ki a helyiekből.
Vágólapra másolva!

A felső-bajorországi Kirchheim lakói a hétvégén az utcára vonultak, hogy tiltakozzanak a migránstábor ellen, amely 32 darab kétszintes konténerből áll majd és 192 bevándorlónak adhat otthont. A szállásokat október közepétől lehet majd elfoglalni. Az épületek tulajdonképpen sorházak kertjeit fogják határolni.

Senki sem akar egy ilyen létesítményt a háza előtt. Mindannyian félünk a késelőktől

mondta Reinhard Bauer, egy aggódó helybéli a médiának. A portál szerint a régió politikusai megígérték, hogy az épületeket 2026 végéig csak ukrán menekültcsaládok fogják elfoglalni, a helyiek szerint azonban semmilyen garancia nincs arra, hogy nem erőszakos muszlim migránsok kerülnek a konténerfaluba. 

Olaf Scholz kancellár egyébként az elmúlt napokban Kenyával és Üzbegisztánnal is migrációs paktumot kötött, több százezer migránst készül befogadni a német kormány.

Refugees And Migrants Heading To The Greek Borders
Migránsgettó Németországban.
Fotó: NurPhoto via AFP/Nicolas Economou/NurPhoto

Elegük van a németeknek a muszlim terrorból: Scholzra és Merkelre is dühösek

Az Origo megírta, hogy a kitoloncolások felgyorsítását ígérte Olaf Scholz kancellár solingeni látogatása során. Az ellenzéki pártok ötpontos tervvel lépnének fel az egyre áldatlanabb állapotokkal szemben. A németek nem hisznek Scholz kancellár szavainak, de a CDU-nak sem. Solingenben olyan tábla is megjelent a terrortámadás helyszínén, amelyen Angela Merkelt hibáztatják a 2015-ös Willkommenskultur miatt. Solingenben feltételezhetően iszlamista indíttatású támadást követtek el, mely politikai viták sorát váltotta ki. Az üggyel kapcsolatban egy 26 éves férfit vettek őrizetbe, aki három embert ölt meg késsel, illetve nyolc másikat megsebesített.

A solingeni támadás következményeként a német kormány a fegyvertartási szabályok további szigorítását helyezte kilátásba. Közben kiderült az is, hogy a német kormány óriási hibái miatt gyilkolhatott a muszlim terrorista. Minderre rakódik rá az, hogy újra ellenőrzéseket vezettek be a német határokon.

A németek a határellenőrzés visszaállításával tulajdonképpen beismerték, hogy Orbán Viktornak 2015 óta igaza van. Erről ITT olvashat bővebben!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!