Holtan találtak egy nőt és a kislányát a házukban Manchesterben

Vágólapra másolva!
Egy 40 éves nőt és egy nyolcéves kislányt holtan találták meg salfordi otthonukban.
Vágólapra másolva!

A Greater Manchester-i rendőrség (GMP) közölte, hogy nem sokkal 10:30 után hívták ki őket a South Radford Streetre, miután a szomszédok bejelentették, hogy aggódnak a lakók miatt. 

A rendőrök kiérkezésekor egy 40 éves nőt és egy nyolcéves kislányt holtan találtak az ingatlanban.

Minden ismert hozzátartozót értesítettek, és a rendőrök támogatják őket.

Simon Moyles főfelügyelő elmondta: 

Bár a nyomozással kapcsolatban nem keresünk aktívan senki mást, megértem, hogy a halálukról szóló hír, valamint a nagyszámú rendőri jelenlét a címen valószínűleg aggodalmat fog okozni a manchesteri lakosoknak. Szeretném megnyugtatni önöket, hogy úgy gondoljuk, hogy ez egy elszigetelt incidens, nem jelent veszélyt a közösségre.

A helyszínen kordont állítottak fel - számolt be róla a Sky.

Korábban arról is írtunk, hogy egy észak-karolinai anyát azzal vádolnak, hogy megölte négyéves ikerfiait. A gyerekekre az apjuk talált rá holtan a házban, amikor a férfi értük ment, hogy elvigye őket a hétvégére.

Szeptemberben arról is beszámoltunk, hogy holtan találták a férfit, aki nemrég autókra lövöldözött egy amerikai autópályán.

Holtan találták John Barnettet, a Boeing egykori mérnökét, aki azzal lett ismert, hogy panaszt tett az óriáscég ellen, mert nem működő oxigénmaszkokat építettek be több gépükbe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!