Repülés közben meghalt egy utas, pánik tört ki a fedélzeten

Vágólapra másolva!
Rosszul lett egy Bulgáriából Liverpoolba tartó járat egyik utasa szeptember 16-án, a gépet Kölnben kellett letenni. A férfi két órával az indulás után lett rosszul, nem lehetett megmenteni az életét.
Vágólapra másolva!

A Jet2 egyik járata szeptember 16-án helyi idő szerint 13 óra után indult Burgaszból az Egyesült Királyságba. Körülbelül két órával az indulás után vészhelyzetet hirdetettek a fedélzeten, ugyanis egy utas rosszul lett - írja a Daily Mail.

A pilóták azonnali elterelést kértek a légi irányítóktól, a Boeing gyors süllyedés után Németországban landolt.

A férfinek megállt a szíve, a többi utas és a személyzet minden erőfeszítése ellenére meghalt. Az AirLive információi szerint a gép a kölni repülőtér egy távoli részén szállt le, az orvosi csapat azonnal a helyszínre sietett. A járat késett, este ért az Egyesült Királyságba. 

Megerősíthetjük, hogy az LS3214-es járat Burgaszból Liverpoolba tartott szeptember 16-án, azonban egy utas rosszulléte miatt Kölnben le kellett tenni a gépet.

 "Az ügyfelünk sajnos meghalt" - mondta a légitársaság szóvivője.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, repülés közben lett rosszul egy amerikai utasszállító pilótája. A pilóta és a gép utasai azonban nem várt segítséget kaptak, kiderült ugyanis, hogy

a gépen utazik egy másik légitársaság pilótája, aki segített letenni a gépet.

Visszafordultak Las Vegasba, egyébként Columbusba mentek volna. Arról is írtunk, hogy letartóztattak egy brit férfit Alicantéban májusban, miután az ittasan megpróbálta kinyitni az EasyJet egyik gépének az ajtaját. Az illető veszekedett az utasokkal, megpróbálta megütni a személyzet egyik tagját, és a pilótafülkébe is be akart menni. Tavasszal egy ember meghalt és hetvenen megsérültek egy, az Egyesült Királyságból induló és Szingapúrba tartó repülőgépen. A gép Bangkokban hajtott végre kényszerleszállást. Így néz ki egy légörvény a pilóta szemszögéből - videó. Ezért kell mindig becsatolni az öveket a repülés ideje alatt.

Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy mi az, amit nem szabad csinálni repülés közben, ha meg akarjuk úszni az utazások kellemetlen részeit. Mutatjuk, hogy mik azok a praktikák, amik szebbé tehetik az utazást. Az Észak-Karolinában élő és stewardessként dolgozó Taryn Milhouse kijelentette, hogy tiszteletlenség utazás közben a repülőn orrot fújni, az állítás azonban hatalmas vitát gerjesztett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!