Teherbe ejtette kiskorú beosztottját egy mexikói étteremtulajdonos

Vágólapra másolva!
Egy ismert vendéglős csütörtökön bűnösnek vallotta magát egy 16 év alatti kiskorúval elkövetett fajtalankodás bűntettében, a bírósági jegyzőkönyvek szerint.
Vágólapra másolva!

Jose F. Sanchez Vazquez, akit áprilisban tartóztattak le éttermében (Boise-i La Garnacha Que Apapacha), ahol szexuálisan zaklatott egy tinédzsert, aki neki dolgozott. 

Az áldozatnak egy gyermeket is nemzett

- számolt be az Idaho Statesman.

Sanchez Vazquez ellen Ada és Canyon megyében is vádat emeltek többrendbeli, 16 év alatti kiskorúval elkövetett fajtalankodás bűntette miatt. A Canyon megyei ügyben bűnösnek vallotta magát egy vádalku keretében.

Randall Grove bíró felfüggesztette az esküdtszéki tárgyalást, amely szeptember 30-án kezdődött volna. Sanchez Vazquez ítélethirdetése most november 26-án lesz - írja a Yahoo.

Pár napja egy 16 éves fiú erőszakolt meg egy családanyát, aki részegen tartott haza egy buliból. Az áldozat eleinte azt hitte a fiú azzal a szándékkal közeledik felé, hogy segítsen, de a kihasználta a kiszolgáltatott állapotát. Kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, 9 év börtönbüntetésre ítélték. 

Szintén kiskorút erőszakoltak meg, amikor egy 16 éves lány nyaralni ment a szüleivel Krétára. A lány a mosdóba indult, és ott támadott rá a férfi. Az elkövetőt kamerafelvételek alapján be tudták azonosítani, egy 28 éves pakisztáni férfit köröznek. 

Az Egyesült-Királyságban egyre növekednek a szexuális erőszakkal regisztrált esetek, ugyanis napi közel 3000 esetet is bejelentenek a hatóságoknak, ezért az elmúlt évben több mint 4500 új rendőrt képeztek ki a nemi erőszak és a súlyos szexuális bűncselekmények kivizsgálására. A becslések szerint a gyermekek ellen elkövetett esetek száma 10 év alatt 435 százalékkal emelkedett. A statisztikák igen aggasztóak, az elkövetők átlagéletkora is csökkent, jelenleg 15 év. 

New-Yorkban a járókelők kaptak el egy 13 éves kislányt megerőszakoló férfit. A férfi késsel fenyegette az áldozatot és annak 13 éves barátját, majd cipőfűzővel megkötözte őket, és a lányt megerőszakolta. A környékbeli lakosok felismerték a körözött férfit, és a parkban elkapták őt, majd a rendőrök kiérkezéséig egy övvel megkötözve tartották fogva. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!